2025年1加1轻巧夺冠完美期末八年级英语上册人教版辽宁专版
注:目前有些书本章节名称可能整理的还不是很完善,但都是按照顺序排列的,请同学们按照顺序仔细查找。练习册 2025年1加1轻巧夺冠完美期末八年级英语上册人教版辽宁专版 答案主要是用来给同学们做完题方便对答案用的,请勿直接抄袭。
C(铁岭市期末, 有改编)
Jeff and Joe are brothers. They are thinking about their future. In ten years, they will be twenty - four and have their own jobs. Jeff will be a soccer coach and Joe will be a jazz musician.
First, Jeff will finish college. At college, he will take classes in science, health and education. He will not take art or history. Jeff will probably play soccer on the college team. He will be busy but he will enjoy the sports and classes. After college, Jeff will teach in a high school. He will teach science and coach the school's soccer team. Jeff will love coaching soccer. His team will work hard and practice four times a week. They will have fun and maybe they will win a lot of games.
Joe will start a jazz band. He will play the drums. The band will practice every day and write their own songs. Joe's band will probably play in clubs in New York. Joe hopes the band will become successful and famous. Then Joe and the band will travel around the world by car. Joe will not forget his family. He will find time to visit them.
Jeff and Joe will work hard on their plans. Their parents are sure about Jeff's plan, but they have doubts about Joe's plan because being a successful musician is a very difficult thing.
9. What classes will Jeff have in the college?
①Art ②Health ③History ④Education ⑤Science
A. ①②③
B. ③④⑤
C. ①③④
D. ②④⑤
10. The underlined word “them” in the third paragraph refers to
A. Joe's parents
B. the members of Joe's band
C. Joe's family
D. Jeff and Joe's parents
11. What does the underlined word “doubts” in the last paragraph mean?
A. Questions.
B. Sure.
C. Praise.
D. Mistakes.
12. From the text, we can know that
A. Jeff is not good at history
B. Joe's band will play in clubs in London
C. Joe loves traveling around the world by bike
D. Jeff's soccer team will practice four times a week
Jeff and Joe are brothers. They are thinking about their future. In ten years, they will be twenty - four and have their own jobs. Jeff will be a soccer coach and Joe will be a jazz musician.
First, Jeff will finish college. At college, he will take classes in science, health and education. He will not take art or history. Jeff will probably play soccer on the college team. He will be busy but he will enjoy the sports and classes. After college, Jeff will teach in a high school. He will teach science and coach the school's soccer team. Jeff will love coaching soccer. His team will work hard and practice four times a week. They will have fun and maybe they will win a lot of games.
Joe will start a jazz band. He will play the drums. The band will practice every day and write their own songs. Joe's band will probably play in clubs in New York. Joe hopes the band will become successful and famous. Then Joe and the band will travel around the world by car. Joe will not forget his family. He will find time to visit them.
Jeff and Joe will work hard on their plans. Their parents are sure about Jeff's plan, but they have doubts about Joe's plan because being a successful musician is a very difficult thing.
9. What classes will Jeff have in the college?
①Art ②Health ③History ④Education ⑤Science
A. ①②③
B. ③④⑤
C. ①③④
D. ②④⑤
10. The underlined word “them” in the third paragraph refers to
C
.A. Joe's parents
B. the members of Joe's band
C. Joe's family
D. Jeff and Joe's parents
11. What does the underlined word “doubts” in the last paragraph mean?
A. Questions.
B. Sure.
C. Praise.
D. Mistakes.
12. From the text, we can know that
D
.A. Jeff is not good at history
B. Joe's band will play in clubs in London
C. Joe loves traveling around the world by bike
D. Jeff's soccer team will practice four times a week
答案:
9-12 DCAD
本文主要讲述了Jeff和Joe两兄弟对于未来的职业展望及具体实施计划。
9.细节理解题。根据第二段中“First, Jeff will finish college. At college, he will take classes in science, health and education.”可知,Jeff在大学将上科学、健康和教育课。故选D。
10.指代猜测题。根据第三段中“Joe will not forget his family.”可知,Joe不会忘记他的家人,即他的父母及兄弟Jeff。故选C。
11.词义猜测题。根据文章最后一句话可知,他们的父母对Jeff的计划是确信的,但是因为成为一名成功的音乐人是一件难事,所以父母对Joe的计划持怀疑态度,questions与此同义。故选A。
12.细节理解题。根据第二段中“His team will work hard and practice four times a week.”可知,足球队将会一周练习四次。故选D。
本文主要讲述了Jeff和Joe两兄弟对于未来的职业展望及具体实施计划。
9.细节理解题。根据第二段中“First, Jeff will finish college. At college, he will take classes in science, health and education.”可知,Jeff在大学将上科学、健康和教育课。故选D。
10.指代猜测题。根据第三段中“Joe will not forget his family.”可知,Joe不会忘记他的家人,即他的父母及兄弟Jeff。故选C。
11.词义猜测题。根据文章最后一句话可知,他们的父母对Jeff的计划是确信的,但是因为成为一名成功的音乐人是一件难事,所以父母对Joe的计划持怀疑态度,questions与此同义。故选A。
12.细节理解题。根据第二段中“His team will work hard and practice four times a week.”可知,足球队将会一周练习四次。故选D。
查看更多完整答案,请扫码查看