2025年1加1轻巧夺冠完美期末八年级英语上册人教版辽宁专版
注:目前有些书本章节名称可能整理的还不是很完善,但都是按照顺序排列的,请同学们按照顺序仔细查找。练习册 2025年1加1轻巧夺冠完美期末八年级英语上册人教版辽宁专版 答案主要是用来给同学们做完题方便对答案用的,请勿直接抄袭。
B(盘锦市兴隆台区期末,有改编)
I had a summer camp with my classmates last year.
Early in the morning we met at the bus station. After saying goodbye to our parents, we got on the buses. It took us more than two hours to arrive at the campground.
We got off the buses laughing and shouting cheerfully. We jumped and ran all over the place. It was the first time for us to be away from parents. Some of us started to feel homesick(想家的). However, when the night party and dances began, the homesickness was gone.
The next day, everybody rushed to the boating class, hoping to be at the head of the others. At first, my friends and I worked hard, but the boat wouldn't listen to us and kept going round and round. Then the teacher taught us how to work together. After many tries, we did much better.
The swimming class was my favourite. It was the hottest time of a day and the best time to stay in the cool water. The swimming teacher was a funny man, and during the class he often made us laugh happily.
During the week, I learned a lot of new things and made many new friends. I also learned how to take care of myself.
5. How did the writer and the classmates get to the campground?
A. By train.
B. By bike.
C. On foot.
D. By bus.
6. When the writer and the classmates arrived at the campground, they felt
A. sorry
B. upset
C. cheerful
D. sad
7. What does the underlined phrase "the class" in the fifth paragraph refer to?
A. The swimming class.
B. The boating class.
C. Jumping class.
D. Running class.
8. What did the writer learn during the summer camp?
A. The teacher should teach carefully.
B. It was good to stay in the cool water.
C. He learned how to take care of himself.
D. It was good for them to be away from parents.
I had a summer camp with my classmates last year.
Early in the morning we met at the bus station. After saying goodbye to our parents, we got on the buses. It took us more than two hours to arrive at the campground.
We got off the buses laughing and shouting cheerfully. We jumped and ran all over the place. It was the first time for us to be away from parents. Some of us started to feel homesick(想家的). However, when the night party and dances began, the homesickness was gone.
The next day, everybody rushed to the boating class, hoping to be at the head of the others. At first, my friends and I worked hard, but the boat wouldn't listen to us and kept going round and round. Then the teacher taught us how to work together. After many tries, we did much better.
The swimming class was my favourite. It was the hottest time of a day and the best time to stay in the cool water. The swimming teacher was a funny man, and during the class he often made us laugh happily.
During the week, I learned a lot of new things and made many new friends. I also learned how to take care of myself.
5. How did the writer and the classmates get to the campground?
A. By train.
B. By bike.
C. On foot.
D. By bus.
6. When the writer and the classmates arrived at the campground, they felt
C
.A. sorry
B. upset
C. cheerful
D. sad
7. What does the underlined phrase "the class" in the fifth paragraph refer to?
A. The swimming class.
B. The boating class.
C. Jumping class.
D. Running class.
8. What did the writer learn during the summer camp?
A. The teacher should teach carefully.
B. It was good to stay in the cool water.
C. He learned how to take care of himself.
D. It was good for them to be away from parents.
答案:
5-8 DCAC
本文主要讲述了作者和同学们去年去夏令营的经历。
5.细节理解题。根据第二段中“After saying goodbye to our parents,we got on the buses. It took us more than two hours to arrive at the campground.”可知,作者和同学们乘坐公交车去的露营地。故选D。
6.细节理解题。根据第三段中“We got off the buses laughing and shouting cheerfully.”可知,我们下了公共汽车,开心得又笑又叫。故选C。
7.指代猜测题。根据第五段中“The swimming class was my favourite.”和“The swimming teacher was a funny man”可知,游泳课是作者的最爱,游泳老师是一个有趣的人。“the class”指“the swimming class”。故选A。
8.细节理解题。根据最后一段可知,在这一周,作者学到了很多新东西,交了很多新朋友,同时也学会了如何照顾自己。故选C。
本文主要讲述了作者和同学们去年去夏令营的经历。
5.细节理解题。根据第二段中“After saying goodbye to our parents,we got on the buses. It took us more than two hours to arrive at the campground.”可知,作者和同学们乘坐公交车去的露营地。故选D。
6.细节理解题。根据第三段中“We got off the buses laughing and shouting cheerfully.”可知,我们下了公共汽车,开心得又笑又叫。故选C。
7.指代猜测题。根据第五段中“The swimming class was my favourite.”和“The swimming teacher was a funny man”可知,游泳课是作者的最爱,游泳老师是一个有趣的人。“the class”指“the swimming class”。故选A。
8.细节理解题。根据最后一段可知,在这一周,作者学到了很多新东西,交了很多新朋友,同时也学会了如何照顾自己。故选C。
查看更多完整答案,请扫码查看