2025年课堂活动与课后评价五年级英语上册外研版新疆专版
注:目前有些书本章节名称可能整理的还不是很完善,但都是按照顺序排列的,请同学们按照顺序仔细查找。练习册 2025年课堂活动与课后评价五年级英语上册外研版新疆专版 答案主要是用来给同学们做完题方便对答案用的,请勿直接抄袭。
第33页
- 第1页
- 第2页
- 第3页
- 第4页
- 第5页
- 第6页
- 第7页
- 第8页
- 第9页
- 第10页
- 第11页
- 第12页
- 第13页
- 第14页
- 第15页
- 第16页
- 第17页
- 第18页
- 第19页
- 第20页
- 第21页
- 第22页
- 第23页
- 第24页
- 第25页
- 第26页
- 第27页
- 第28页
- 第29页
- 第30页
- 第31页
- 第32页
- 第33页
- 第34页
- 第35页
- 第36页
- 第37页
- 第38页
- 第39页
- 第40页
- 第41页
- 第42页
- 第43页
- 第44页
- 第45页
- 第46页
- 第47页
- 第48页
- 第49页
- 第50页
- 第51页
- 第52页
- 第53页
- 第54页
- 第55页
- 第56页
- 第57页
- 第58页
- 第59页
- 第60页
- 第61页
- 第62页
- 第63页
- 第64页
- 第65页
- 第66页
- 第67页
- 第68页
- 第69页
- 第70页
- 第71页
- 第72页
- 第73页
- 第74页
- 第75页
- 第76页
- 第77页
- 第78页
- 第79页
- 第80页
- 第81页
- 第82页
- 第83页
- 第84页
- 第85页
- 第86页
- 第87页
- 第88页
- 第89页
- 第90页
4. Listen and tick. 听一听,勾一勾。
1) □ A. It starts at 8:00.
□ B. It goes at 8:00.
□ C. It ends at 8:00.
2) □ A. I ride to the supermarket.
□ B. I walk to school.
□ C. I went to the supermarket.
3) □ A. At 12:00.
□ B. At noon.
□ C. At school.
4) □ A. I go home at 5:00.
□ B. I play football after school.
□ C. I walk to school.
1) □ A. It starts at 8:00.
□ B. It goes at 8:00.
□ C. It ends at 8:00.
2) □ A. I ride to the supermarket.
□ B. I walk to school.
□ C. I went to the supermarket.
3) □ A. At 12:00.
□ B. At noon.
□ C. At school.
4) □ A. I go home at 5:00.
□ B. I play football after school.
□ C. I walk to school.
答案:
(因无听力材料,无法确定具体答案,需根据实际听力内容勾选)
5. Read, look and number. 读一读,看一看,标一标。
11 May, 2014
It's Sunday today. I went to English class at nine o'clock in the morning. I had lunch at half past eleven. In the afternoon, I played with Tongtong in the park. I watched TV at night. I had a happy day today.
(图片内容:4个六边形图片,分别描绘不同场景)
11 May, 2014
It's Sunday today. I went to English class at nine o'clock in the morning. I had lunch at half past eleven. In the afternoon, I played with Tongtong in the park. I watched TV at night. I had a happy day today.
(图片内容:4个六边形图片,分别描绘不同场景)
答案:
(从左到右依次标记2、1、4、3)
解析:根据短文内容,早上九点去上英语课,对应第二个图片(可能是上课场景);十一点半吃午饭,对应第四个图片(吃饭场景);下午在公园和彤彤玩,对应第一个图片(公园玩耍场景);晚上看电视,对应第三个图片(看电视场景),所以从左到右标2、1、4、3。(具体需根据图片实际描绘内容调整顺序)
解析:根据短文内容,早上九点去上英语课,对应第二个图片(可能是上课场景);十一点半吃午饭,对应第四个图片(吃饭场景);下午在公园和彤彤玩,对应第一个图片(公园玩耍场景);晚上看电视,对应第三个图片(看电视场景),所以从左到右标2、1、4、3。(具体需根据图片实际描绘内容调整顺序)
6. Read and answer. 读一读,答一答。
After New York Dog went back home, Brave Dog called him. "Hello, New York Dog!" Brave Dog said. "Hi, Brave Dog! How are you doing?" "I'm fine. I'm walking on the Great Wall with Lucky Dog. What are you doing?" "I'm watching TV and I'm going to go to bed," New York Dog said. Brave Dog was surprised. He said, "What? Going to bed? But it's ten o'clock in the morning now!" New York Dog answered, "Oh, it's ten o'clock in the morning in Beijing, but it's ten o'clock at night in New York now." "Oh, I remember! Lucky Dog told me this. Then, good night!" "Thank you. Enjoy yourself on the Great Wall!"
1) What time did Brave Dog call New York Dog?
2) What was Brave Dog doing then?
3) What was New York Dog going to do then?
After New York Dog went back home, Brave Dog called him. "Hello, New York Dog!" Brave Dog said. "Hi, Brave Dog! How are you doing?" "I'm fine. I'm walking on the Great Wall with Lucky Dog. What are you doing?" "I'm watching TV and I'm going to go to bed," New York Dog said. Brave Dog was surprised. He said, "What? Going to bed? But it's ten o'clock in the morning now!" New York Dog answered, "Oh, it's ten o'clock in the morning in Beijing, but it's ten o'clock at night in New York now." "Oh, I remember! Lucky Dog told me this. Then, good night!" "Thank you. Enjoy yourself on the Great Wall!"
1) What time did Brave Dog call New York Dog?
2) What was Brave Dog doing then?
3) What was New York Dog going to do then?
答案:
1) It was ten o'clock in the morning in Beijing.
解析:文中Brave Dog说“But it's ten o'clock in the morning now!”,且后面提到北京是早上十点,所以Brave Dog打电话的时间是北京早上十点。
2) He was walking on the Great Wall with Lucky Dog.
解析:Brave Dog回答“I'm fine. I'm walking on the Great Wall with Lucky Dog.”,可知那时他正在和Lucky Dog在长城上散步。
3) He was going to go to bed.
解析:New York Dog说“I'm watching TV and I'm going to go to bed.”,表明他打算去睡觉。
解析:文中Brave Dog说“But it's ten o'clock in the morning now!”,且后面提到北京是早上十点,所以Brave Dog打电话的时间是北京早上十点。
2) He was walking on the Great Wall with Lucky Dog.
解析:Brave Dog回答“I'm fine. I'm walking on the Great Wall with Lucky Dog.”,可知那时他正在和Lucky Dog在长城上散步。
3) He was going to go to bed.
解析:New York Dog说“I'm watching TV and I'm going to go to bed.”,表明他打算去睡觉。
查看更多完整答案,请扫码查看