2025年英语听说读写能力培养九年级上册人教版


注:目前有些书本章节名称可能整理的还不是很完善,但都是按照顺序排列的,请同学们按照顺序仔细查找。练习册 2025年英语听说读写能力培养九年级上册人教版 答案主要是用来给同学们做完题方便对答案用的,请勿直接抄袭。



《2025年英语听说读写能力培养九年级上册人教版》

XII. 书面表达。(20 分)
(A) 假设你是林枫,你的美国笔友艾瑞克(Eric)给你写了一封电子邮件,在信中他向你倾诉了他的烦恼。请你根据这封电子邮件和提示,给 Eric 回一封电子邮件,谈一谈你的看法。(每空一词)(5 分)
Dear Eric,
Thank you for your E - mail. I used to have the 96. ______ trouble as you. I am writing to give you some advice.
First of all, you should try to 97. ______ your parents. They just hope that you can get better grades 98. ______ that you can go to a better high school and have a better future. If it's hard for you to talk 99. ______ your parents, you can write them a letter. In the letter, tell your parents how you feel and also that your hobbies will not get in the 100. ______ of your schoolwork.
I hope my advice can help.
Yours,
Lin Feng
答案: 96. same
97. understand
98. so
99. to
100. way
(B) 假如你叫李明,最近你和你父母就“周末学生该不该与同学外出活动”进行了讨论。现在请你以“Should teenagers go out with their friends on weekends?”为话题,参照表内所提供的信息,写一篇英语短文。(15 分)
| Your parents' ideas | Your ideas |
| 1. go over lessons | 1. ... |
| 2. have a good sleep | 2. ... |
| 3. help parents do housework | 3. ... |
注意:1. 开头部分已给出,不计入总词数。
2. 所写内容必须包括表格中他们的想法和你的至少三个想法。
3. 80 词左右。
Should teenagers go out with their friends on weekends?
Recently I've had a discussion with my parents about whether teenagers should go out with their friends on weekends.______
答案: Should teenagers go out with their friends on weekends?
Recently I've had a discussion with my parents about whether teenagers should go out with their friends on weekends. My parents think teenagers should stay at home to go over lessons. They also believe we need to have a good sleep and help parents do housework. However, I have different ideas. First, going out with friends can help us relax after a busy week. Second, it's a good chance to improve our social skills by communicating with others. Third, we can learn how to get along well with others, which is important for our future. In my opinion, teenagers should be allowed to go out with friends on weekends properly.
听第二段对话,完成 8~10 小题。
( )8. Who do you think Bob must be?
A. A teacher.
B. A basketball.
C. A student.
( )9. Which sport does Bob like to play?
A. Volleyball.
B. Basketball.
C. Football.
( )10. What can we get from the conversation?
A. Bob's school work is very bad.
B. Bob's parents are angry with him.
C. They are talking about Bob's problem.
答案: 由于没有提供第二段对话的具体内容,无法进行解析和作答。请提供对话文本以便完成题目。

查看更多完整答案,请扫码查看

关闭