2025年通城学典课时作业本六年级英语上册开心版


注:目前有些书本章节名称可能整理的还不是很完善,但都是按照顺序排列的,请同学们按照顺序仔细查找。练习册 2025年通城学典课时作业本六年级英语上册开心版 答案主要是用来给同学们做完题方便对答案用的,请勿直接抄袭。



《2025年通城学典课时作业本六年级英语上册开心版》

一、Read and judge. 根据短文内容,判断正(T)误(F)。
Many parents worry about their children's diets. Then what is a healthy diet for children? Miss Jones from Happy Children Hospital gives the following advice:
※ Children shouldn't eat food with too much salt. It can cause high blood pressure(高血压).
※ Children should eat food with less fat, oil and sugar. They shouldn't eat too much junk food.
※ Fruit and vegetables are rich in vitamins(维生素). Children need to eat fruit and vegetables often.
※ Water is important to everyone. Children need to drink enough water every day.
※ Children need to eat breakfast every day. It is good for their bodies and minds.
(
T
) 1. Maybe(也许) Miss Jones is a doctor.
(
F
) 2. Food with too much salt can't cause high blood pressure.
(
T
) 3. From the passage, we know that children need to eat breakfast every day.
(
F
) 4. Four pieces of advice are mentioned in the passage.
答案: 1. T 2. F 3. T 4. F
二、Read and choose. 根据短文内容,选择正确的答案。
I'm Bill. I am healthy and feel good. I eat an apple every day. That's good for me. I drink a lot of water every day, too. I drink milk seven times a week. That's good for me, too. I eat some bread in the morning. I don't like junk food. I don't like cola. I like eating vegetables. I eat them every day. I get 9 hours of sleep every day. I like playing computer games, but I don't play too much. At school, I often do some exercise on the playground.
(
A
) 1. Bill eats ______ every day. It's good for him.
A. an apple
B. some milk
C. some apples
(
C
) 2. Bill drinks milk ______ times a week.
A. three
B. six
C. seven
(
C
) 3. Bill doesn't like ______.
A. bread
B. vegetables
C. junk food or cola
(
B
) 4. Bill gets ______ hours of sleep every day.
A. eight
B. nine
C. ten
答案: 1. A 2. C 3. C 4. B
三、Writing. 书面表达。
健康饮食对学生有帮助。请你根据以下提示写一篇短文,建议学生养成健康饮食的习惯。
提示:少吃垃圾食品,对健康有害;多吃绿色食品,对健康有益。One possible version:
A healthy diet is very helpful to students. We should not eat too much junk food. It's bad for us. We can't eat too much ice cream,cheese or chocolate. We should eat a lot of vegetables and fruit. They are green food. Green food is good for us. Milk is good for us,too. We should drink a glass of milk and a lot of water every day.
答案: One possible version:
A healthy diet is very helpful to students. We should not eat too much junk food. It's bad for us. We can't eat too much ice cream,cheese or chocolate. We should eat a lot of vegetables and fruit. They are green food. Green food is good for us. Milk is good for us,too. We should drink a glass of milk and a lot of water every day.

查看更多完整答案,请扫码查看

关闭