第57页
- 第1页
- 第2页
- 第3页
- 第4页
- 第5页
- 第6页
- 第7页
- 第8页
- 第9页
- 第10页
- 第11页
- 第12页
- 第13页
- 第14页
- 第15页
- 第16页
- 第17页
- 第18页
- 第19页
- 第20页
- 第21页
- 第22页
- 第23页
- 第24页
- 第25页
- 第26页
- 第27页
- 第28页
- 第29页
- 第30页
- 第31页
- 第32页
- 第33页
- 第34页
- 第35页
- 第36页
- 第37页
- 第38页
- 第39页
- 第40页
- 第41页
- 第42页
- 第43页
- 第44页
- 第45页
- 第46页
- 第47页
- 第48页
- 第49页
- 第50页
- 第51页
- 第52页
- 第53页
- 第54页
- 第55页
- 第56页
- 第57页
- 第58页
- 第59页
- 第60页
- 第61页
- 第62页
- 第63页
- 第64页
- 第65页
- 第66页
- 第67页
- 第68页
- 第69页
- 第70页
- 第71页
- 第72页
- 第73页
- 第74页
四、〔石家庄市改编·新角度〕观察表格,用正确的频度副词填空。

1. Peter
2. Lucy
3. Jack
4. Amy and Lucy
1. Peter
always
rides a bike.2. Lucy
often
waters flowers.3. Jack
sometimes
cleans the floor.4. Amy and Lucy
never
play cards.
答案:
1. always 2. often 3. sometimes 4. never
五、〔新材料〕小河马的一天是怎样度过的呢?快来看看他的介绍吧!请读一读,完成下列任务。
Hello! I'm Harry Hippo. I'm a student. I often get up at seven o'clock in the morning. Then I have breakfast at half past seven. School begins at half past eight. I always have three classes in the morning. Then I go home and have lunch at twelve. I never have lunch at school. At five o'clock in the afternoon, I usually do my homework at home. After that, I play with my friends in the forest at about six o'clock. In the evening, I usually go to bed at nine o'clock.
任务一:根据短文内容,用数字给下列图片排序。
(
(
(
(
(
任务二:根据短文内容,判断句子正(T)误(F)。
(
(
(
Hello! I'm Harry Hippo. I'm a student. I often get up at seven o'clock in the morning. Then I have breakfast at half past seven. School begins at half past eight. I always have three classes in the morning. Then I go home and have lunch at twelve. I never have lunch at school. At five o'clock in the afternoon, I usually do my homework at home. After that, I play with my friends in the forest at about six o'clock. In the evening, I usually go to bed at nine o'clock.
任务一:根据短文内容,用数字给下列图片排序。
2
)(
3
)(
5
)(
4
)(
1
)任务二:根据短文内容,判断句子正(T)误(F)。
(
F
)1. Harry Hippo usually has three classes in the afternoon.(
F
)2. Harry Hippo sometimes has lunch at school.(
T
)3. Harry Hippo and his friends play in the forest.
答案:
任务一:2 3 5 4 1 任务二:1. F 2. F 【解析】由短文中“I never have lunch at school.”可知,Harry Hippo 从不在学校吃午饭,本题描述与短文内容不符。 3. T
查看更多完整答案,请扫码查看