2025年创维新课堂六年级英语上册外研版


注:目前有些书本章节名称可能整理的还不是很完善,但都是按照顺序排列的,请同学们按照顺序仔细查找。练习册 2025年创维新课堂六年级英语上册外研版 答案主要是用来给同学们做完题方便对答案用的,请勿直接抄袭。



《2025年创维新课堂六年级英语上册外研版》

四、连词成句。(注意标点符号和首字母大写哟!)
1. are,lots,there,lakes,of,beautiful(.)
There are lots of beautiful lakes.

2. street,you,see,postcard,a,this,can,on(.)
You can see a street on this postcard.

3. there,Chinese,there,three,are,restaurants(.)
There are three Chinese restaurants there.

4. zoo,are,the,tigers,there,in,any(?)
Are there any tigers in the zoo?
答案: 1. There are lots of beautiful lakes.
2. You can see a street on this postcard.
3. There are three Chinese restaurants there.
4. Are there any tigers in the zoo?
五、[新情境]Zhang Xin 参加了以“美丽乡村,生态中国”为主题的演讲活动。请读一读,选择正确的单词,帮他完成他的演讲稿吧。
Hello, everyone! I'm Zhang Xin. I 1. ______ (live, lives) in a village. It's in the west of Luoyang. It's small but 2. ______ (big, beautiful). There 3. ______ (is, are) a river in the village. There 4. ______ (is, are) many trees near the river. 5. ______ (Sometimes, Something) I go fishing by the river in summer. I like my village.

1.
live

2.
beautiful

3.
is

4.
are

5.
Sometimes
答案: 1. live 2. beautiful 3. is 4. are 5. Sometimes 【解析】sometimes 意为“有时”,something 意为“某事物,某种东西”。结合上下文可知,本句意为“在夏天,我有时会去河边钓鱼”,故空处应选频度副词 Sometimes。
六、[洛阳市]阅读短文,判断句子正(T)误(F)。
I'm Kate. I'm an English girl. I'm a pupil. I have got a friend in China. Her name is Juanjuan. Yesterday I got some postcards from her. From the postcards, I know there are lots of beautiful places in China. Look! This is the Changjiang River. It's the longest river in China. It's more than 6300 kilometres long. This is the West Lake. It's in Hangzhou. And this is the Huangshan Mountain. It's in Anhui and it's very famous. I like the Huangshan Mountain best. This is the picture of the Great Wall. It's more than twenty thousand kilometres long. China is so beautiful that I want to visit it someday.
(
F
)1. Kate has got a friend in Canada.
(
F
)2. Last year, Juanjuan sent some postcards to Kate.
(
F
)3. The picture of the Great Wall is Kate's favourite picture.
(
T
)4. Kate wants to visit China someday.
(
F
)5. We can only see three places from the postcards.
答案: 1. F 2. F 3. F 4. T 5. F 【解析】通读短文可知,文中介绍了 the Changjiang River、the West Lake、the Huangshan Mountain 和 the Great Wall,共四个地方,本题描述有误。

查看更多完整答案,请扫码查看

关闭