四、看图,仿照例子写对话。

例:
—How do we get there?
—Let's go by plane.

1.
—
—

2.
—
—

3.
—
—
例:
—How do we get there?
—Let's go by plane.
1.
—
How do we get there?
—
Let's go by car.
2.
—
How do we get there?
—
Let's go on foot.
3.
—
How do we get there?
—
Let's go by bus.
答案:
1. —How do we get there? —Let's go by car. 2. —How do we get there? —Let's go on foot. 3. —How do we get there? —Let's go by bus.
五、阅读短文,完成下列任务。
It's winter vacation. Students go to different places. How do they go there? Sarah goes to Sanya by ship. Lanlan's home is near the zoo. She goes to the zoo by bus with her brother. Sam and his family go to Zhengzhou by car. Mike goes home by plane. His home is in the UK. Daming goes to his grandpa's farm by bus. He can help his grandpa milk the cows.
任务一:根据短文内容,在表格相应位置画“√”,完成寒假出行方式调查表。

任务二:根据短文内容,判断句子正(T)误(F)。
( )1. Sam goes to Sanya with his brother.
( )2. Mike's home is in China.
( )3. No student goes by subway.
( )4. Students go in five ways.
( )5. Daming is a helpful boy.
It's winter vacation. Students go to different places. How do they go there? Sarah goes to Sanya by ship. Lanlan's home is near the zoo. She goes to the zoo by bus with her brother. Sam and his family go to Zhengzhou by car. Mike goes home by plane. His home is in the UK. Daming goes to his grandpa's farm by bus. He can help his grandpa milk the cows.
任务一:根据短文内容,在表格相应位置画“√”,完成寒假出行方式调查表。
任务二:根据短文内容,判断句子正(T)误(F)。
( )1. Sam goes to Sanya with his brother.
( )2. Mike's home is in China.
( )3. No student goes by subway.
( )4. Students go in five ways.
( )5. Daming is a helpful boy.
答案:
任务一:
任务二:
1. F [解析]根据短文中“Sam and his family go to Zhengzhou by car.”可知,Sam和他的家人开车去郑州,而不是和哥哥去三亚,故本题描述错误。
2. F
3. T
4. F [解析]短文中提到了乘飞机、乘轮船、乘小汽车和乘公共汽车四种出行方式,故本题描述错误。
5. T [解析]根据短文中“Daming....He can help his grandpa milk the cows."可知,Daming帮助爷爷挤牛奶,故本题(Daming是一个乐于助人的男孩)描述正确。
任务一:
任务二:
1. F [解析]根据短文中“Sam and his family go to Zhengzhou by car.”可知,Sam和他的家人开车去郑州,而不是和哥哥去三亚,故本题描述错误。
2. F
3. T
4. F [解析]短文中提到了乘飞机、乘轮船、乘小汽车和乘公共汽车四种出行方式,故本题描述错误。
5. T [解析]根据短文中“Daming....He can help his grandpa milk the cows."可知,Daming帮助爷爷挤牛奶,故本题(Daming是一个乐于助人的男孩)描述正确。
查看更多完整答案,请扫码查看