第125页
- 第1页
- 第2页
- 第3页
- 第4页
- 第5页
- 第6页
- 第7页
- 第8页
- 第9页
- 第10页
- 第11页
- 第12页
- 第13页
- 第14页
- 第15页
- 第16页
- 第17页
- 第18页
- 第19页
- 第20页
- 第21页
- 第22页
- 第23页
- 第24页
- 第25页
- 第26页
- 第27页
- 第28页
- 第29页
- 第30页
- 第31页
- 第32页
- 第33页
- 第34页
- 第35页
- 第36页
- 第37页
- 第38页
- 第39页
- 第40页
- 第41页
- 第42页
- 第43页
- 第44页
- 第45页
- 第46页
- 第47页
- 第48页
- 第49页
- 第50页
- 第51页
- 第52页
- 第53页
- 第54页
- 第55页
- 第56页
- 第57页
- 第58页
- 第59页
- 第60页
- 第61页
- 第62页
- 第63页
- 第64页
- 第65页
- 第66页
- 第67页
- 第68页
- 第69页
- 第70页
- 第71页
- 第72页
- 第73页
- 第74页
- 第75页
- 第76页
- 第77页
- 第78页
- 第79页
- 第80页
- 第81页
- 第82页
- 第83页
- 第84页
- 第85页
- 第86页
- 第87页
- 第88页
- 第89页
- 第90页
- 第91页
- 第92页
- 第93页
- 第94页
- 第95页
- 第96页
- 第97页
- 第98页
- 第99页
- 第100页
- 第101页
- 第102页
- 第103页
- 第104页
- 第105页
- 第106页
- 第107页
- 第108页
- 第109页
- 第110页
- 第111页
- 第112页
- 第113页
- 第114页
- 第115页
- 第116页
- 第117页
- 第118页
- 第119页
- 第120页
- 第121页
- 第122页
- 第123页
- 第124页
- 第125页
- 第126页
- 第127页
- 第128页
- 第129页
- 第130页
- 第131页
- 第132页
- 第133页
- 第134页
- 第135页
- 第136页
- 第137页
- 第138页
- 第139页
- 第140页
- 第141页
- 第142页
- 第143页
- 第144页
- 第145页
- 第146页
- 第147页
- 第148页
- 第149页
- 第150页
- 第151页
- 第152页
- 第153页
- 第154页
- 第155页
- 第156页
Ⅰ. 用方框中所给单词或短语的适当形式填空
check locate number throughout be quick with
1. The police used tracking devices
2. A guard
3. She's good with
4. My brother
5.
check locate number throughout be quick with
1. The police used tracking devices
to locate
the missing child.2. A guard
checks
visitors' tickets at the entrance of the park every day.3. She's good with
numbers
and plans to study maths in the university.4. My brother
is quick with
his feet when we play soccer in the backyard.5.
Throughout
the story, the hero faces many adventures.
答案:
I. 1. to locate 2. checks 3. numbers 4. is quick with 5. Throughout
Ⅱ. 用所给形容词或副词的正确形式填空
1. Who is
2. Playing tennis is
3. China is one of
4. The boy wearing blue coat runs
5. The
1. Who is
the tallest
(tall), Danny, Kelly or Sally?2. Playing tennis is
the most interesting
(interesting) of all the sports in my mind.3. China is one of
the oldest
(old) countries throughout the world.4. The boy wearing blue coat runs
faster
(fast) than any other child.5. The
more
(much) you travel, the richer
(rich) your life experience will be.
答案:
II. 1. the tallest 2. the most interesting 3. the oldest 4. faster 5. more; richer
Ⅲ. 阅读理解
I have lived in China for six years, but I still think the country is mysterious. So I made up my mind to go on a three - month cycling journey to discover more.
My cycling journey was very safe in China because I never had a moment in which I felt I was in danger. Wherever I went, there was always phone signal.
The beauty of nature was also fantastic. It simply took my breath away when I cycled on the way. With thick forests, blue lakes and green hills, there was so much to see.
The food was another highlight of my journey. I got to taste local food in every place I went. My favourite was the spicy food in Sichuan. No matter how much I ate, I never got bored with all the Chinese foods. There were so many different choices.
In addition, cycling in China cost less than I thought. I could even save some money during the trip to support a local charity.
The best part was about people. One time I met a group of Chinese men who were also travelling, but by motorcycle. They invited me to stay with them in the mountains. We cooked fish that we caught from the lake together. It felt like true freedom from the busy feeling of daily life. Another example was impressive. I met a group of cyclists in their 60s. They cycled better than me! It really encouraged me to push myself and go farther every day. Also, an experienced cyclist saved me when I got a flat tire (爆胎). He helped fix my tire.
By the end of my journey, I wanted to keep going. I felt like I could do it forever. It was truly an experience I would never forget. If anyone wants to explore in China, I would highly recommend (推荐) going by bicycle.
1. What does the writer talk about in Paragraph 3?
A. Personal safety.
B. Different foods.
C. Natural beauty.
D. Cheap cost.
2. What does the underlined word “It” in Paragraph 6 refer to?
A. Local girls inviting the writer to a wedding.
B. Cyclists in their 60s cycling better than the writer.
C. A group of Chinese men catching fish with the writer.
D. An experienced cyclist helping the writer to fix a flat tire.
3. What is the best title for the passage?
A. What a pleasant picnic!
B. What great people!
C. What an amazing journey!
D. What a lucky day!
I have lived in China for six years, but I still think the country is mysterious. So I made up my mind to go on a three - month cycling journey to discover more.
My cycling journey was very safe in China because I never had a moment in which I felt I was in danger. Wherever I went, there was always phone signal.
The beauty of nature was also fantastic. It simply took my breath away when I cycled on the way. With thick forests, blue lakes and green hills, there was so much to see.
The food was another highlight of my journey. I got to taste local food in every place I went. My favourite was the spicy food in Sichuan. No matter how much I ate, I never got bored with all the Chinese foods. There were so many different choices.
In addition, cycling in China cost less than I thought. I could even save some money during the trip to support a local charity.
The best part was about people. One time I met a group of Chinese men who were also travelling, but by motorcycle. They invited me to stay with them in the mountains. We cooked fish that we caught from the lake together. It felt like true freedom from the busy feeling of daily life. Another example was impressive. I met a group of cyclists in their 60s. They cycled better than me! It really encouraged me to push myself and go farther every day. Also, an experienced cyclist saved me when I got a flat tire (爆胎). He helped fix my tire.
By the end of my journey, I wanted to keep going. I felt like I could do it forever. It was truly an experience I would never forget. If anyone wants to explore in China, I would highly recommend (推荐) going by bicycle.
1. What does the writer talk about in Paragraph 3?
A. Personal safety.
B. Different foods.
C. Natural beauty.
D. Cheap cost.
2. What does the underlined word “It” in Paragraph 6 refer to?
A. Local girls inviting the writer to a wedding.
B. Cyclists in their 60s cycling better than the writer.
C. A group of Chinese men catching fish with the writer.
D. An experienced cyclist helping the writer to fix a flat tire.
3. What is the best title for the passage?
A. What a pleasant picnic!
B. What great people!
C. What an amazing journey!
D. What a lucky day!
答案:
III. 1~3 CBC
查看更多完整答案,请扫码查看