Ⅷ. 阅读理解。
There are five people in Mr Smart's family. They get up early every day. In the morning, Mr Smart always goes to work. Sam and Amy always go to school. Mrs Smart and Tom stay at home. Mrs Smart does housework. Tom plays with toys. Sam and Amy have lunch at school. After school, they go home. They always get home at about 4 o'clock. In the evening, Sam and Amy do their homework. Mr Smart often reads newspapers. After dinner, they watch TV together.
根据短文内容,判断下列句子的正(T)误(F)。
(
(
(
(
(
There are five people in Mr Smart's family. They get up early every day. In the morning, Mr Smart always goes to work. Sam and Amy always go to school. Mrs Smart and Tom stay at home. Mrs Smart does housework. Tom plays with toys. Sam and Amy have lunch at school. After school, they go home. They always get home at about 4 o'clock. In the evening, Sam and Amy do their homework. Mr Smart often reads newspapers. After dinner, they watch TV together.
根据短文内容,判断下列句子的正(T)误(F)。
(
F
)1. There are four people in Mr Smart's family.(
F
)2. Mr Smart never goes to work in the morning.(
T
)3. Sam and Amy are students.(
F
)4. Tom stays at home and does housework.(
T
)5. After dinner, they watch TV together.
答案:
1. F 2. F 3. T 4. F 5. T
Ⅸ. 仿写句子。
仿照例句,根据自己的日常生活,先给星星涂色,再写一写句子。

仿照例句,根据自己的日常生活,先给星星涂色,再写一写句子。
(五颗星全涂)1. I always do my homework in the evening.
(不涂)2. I never watch TV.
(涂三颗星)3. I often play basketball after school.
(涂两颗星)4. I sometimes clean my room.
答案:
(五颗星全涂)1. I always do my homework in the evening.
(不涂)2. I never watch TV.
(涂三颗星)3. I often play basketball after school.
(涂两颗星)4. I sometimes clean my room.
(不涂)2. I never watch TV.
(涂三颗星)3. I often play basketball after school.
(涂两颗星)4. I sometimes clean my room.
查看更多完整答案,请扫码查看