Ⅷ. 从Ⅱ栏中选出与Ⅰ栏相对应的答语。
Ⅰ
(
(
(
(
(
Ⅱ
A. Reading.
B. Yes, of course.
C. Yes, there is.
D. It’s in the east of China.
E. Great!
Ⅰ
(
C
)41. Is there a postcard for me?(
A
)42. What’s your hobby?(
D
)43. Where is the West Lake?(
E
)44. Let’s go shopping now.(
B
)45. Can I be your pen friend?Ⅱ
A. Reading.
B. Yes, of course.
C. Yes, there is.
D. It’s in the east of China.
E. Great!
答案:
41. C 42. A 43. D 44. E 45. B
Ⅸ. 情景交际。从方框中选择恰当的选项补全对话。
Daming introduced(介绍) his cousin to Sam.
Daming: Hi, Sam. 46.
Sam: Pleased to meet you!
Xiaoyong: 47.
Sam: Can you speak English?
Xiaoyong: Yes, 48.
Sam: You speak very good English.
Xiaoyong: Can you be my English pen friend?
Sam: Of course. 49.
Xiaoyong: Thank you.
Sam: 50.
A. This is my address in the UK.
B. Pleased to meet you too!
C. You’re welcome.
D. This is my cousin Xiaoyong.
E. I can speak some English.
Daming introduced(介绍) his cousin to Sam.
Daming: Hi, Sam. 46.
D
He is from China.Sam: Pleased to meet you!
Xiaoyong: 47.
B
Sam: Can you speak English?
Xiaoyong: Yes, 48.
E
Sam: You speak very good English.
Xiaoyong: Can you be my English pen friend?
Sam: Of course. 49.
A
Xiaoyong: Thank you.
Sam: 50.
C
A. This is my address in the UK.
B. Pleased to meet you too!
C. You’re welcome.
D. This is my cousin Xiaoyong.
E. I can speak some English.
答案:
46. D 47. B 48. E 49. A 50. C
Ⅹ. 阅读理解。
My name is Lily. I have two pen friends. They are Amy and Mike. Amy is from the US. She has long hair and blue eyes. She likes swimming, reading and listening to music. Her favourite hobby is doing taijiquan. She is learning Chinese. She can speak Chinese very well. She will visit China next year.
Mike is from the UK. He is tall and thin. He likes playing basketball, swimming and running. He also likes going to the cinema. His favourite hobby is collecting stamps. He has got more than 100 stamps.
(一)根据短文内容,完成下面的表格。
Lily’s 51.

(二)根据短文内容,判断下列句子的正(T)误(F)。
(
(
(
(
(
My name is Lily. I have two pen friends. They are Amy and Mike. Amy is from the US. She has long hair and blue eyes. She likes swimming, reading and listening to music. Her favourite hobby is doing taijiquan. She is learning Chinese. She can speak Chinese very well. She will visit China next year.
Mike is from the UK. He is tall and thin. He likes playing basketball, swimming and running. He also likes going to the cinema. His favourite hobby is collecting stamps. He has got more than 100 stamps.
(一)根据短文内容,完成下面的表格。
Lily’s 51.
Pen Friends
(二)根据短文内容,判断下列句子的正(T)误(F)。
(
F
)56. Lily has three pen friends.(
F
)57. Amy will visit China next month.(
T
)58. Amy can speak Chinese very well.(
T
)59. Amy and Mike both like swimming.(
T
)60. Mike likes doing sports.
答案:
(一)51. Pen Friends 52. blue 53. the UK 54. thin 55. collecting stamps
(二)56. F 57. F 58. T 59. T 60. T
(二)56. F 57. F 58. T 59. T 60. T
查看更多完整答案,请扫码查看