Ⅲ. 从Ⅱ栏中选出与Ⅰ栏相对应的答语。
Ⅰ Ⅱ
(
(
(
(
(
Ⅰ Ⅱ
(
E
)1. How does your sister feel? A. Please work hard.(
A
)2. What should I do? B. It’s a book about hobbies.(
D
)3. What’s wrong with you? C. Because it’s too dark here.(
B
)4. What’s this? D. I feel ill.(
C
)5. Why are you afraid? E. She feels sad.
答案:
1. E 2. A 3. D 4. B 5. C
Ⅳ. 连词成句。(注意单词字母大小写与标点符号)
1. see a doctor, this morning, he, should (.)
2. now, should, take a deep breath, you (.)
3. Dad, does, now, how, feel (?)
4. can’t, today, we, go to the cinema (.)
5. should, what, I, do (?)
1. see a doctor, this morning, he, should (.)
He should see a doctor this morning.
2. now, should, take a deep breath, you (.)
You should take a deep breath now.
3. Dad, does, now, how, feel (?)
How does Dad feel now?
4. can’t, today, we, go to the cinema (.)
We can't go to the cinema today.
5. should, what, I, do (?)
What should I do?
答案:
1. He should see a doctor this morning.
2. You should take a deep breath now.
3. How does Dad feel now?
4. We can't go to the cinema today.
5. What should I do?
2. You should take a deep breath now.
3. How does Dad feel now?
4. We can't go to the cinema today.
5. What should I do?
Ⅴ. 阅读理解。
Hello, I’m Tim. I am 12 years old now. I have many different feelings. My feelings change from time to time. Sometimes I feel happy because I get an “A” in the English test. Sometimes I feel afraid because I see a monster(怪物) on TV. Sometimes I feel angry because I see someone drop litter in the park. We should keep the park clean.
We need to control our feelings. Do you have different feelings, too? Please tell me.
根据短文内容,选择正确的选项。
(
A. 拍照 B. 乱丢垃圾 C. 写信
(
A. Because he draws an “A” on the paper.
B. Because he gets good grades(成绩).
C. Because he can read English stories.
3. 根据短文内容,完成表格。

Hello, I’m Tim. I am 12 years old now. I have many different feelings. My feelings change from time to time. Sometimes I feel happy because I get an “A” in the English test. Sometimes I feel afraid because I see a monster(怪物) on TV. Sometimes I feel angry because I see someone drop litter in the park. We should keep the park clean.
We need to control our feelings. Do you have different feelings, too? Please tell me.
根据短文内容,选择正确的选项。
(
B
)1. What’s the Chinese meaning of the words “drop litter”?A. 拍照 B. 乱丢垃圾 C. 写信
(
B
)2. Why does Tim feel happy after the English test?A. Because he draws an “A” on the paper.
B. Because he gets good grades(成绩).
C. Because he can read English stories.
3. 根据短文内容,完成表格。
happy; monster; feels afraid; He feels angry
答案:
1. B 2. B 3. happy; monster; feels afraid; He feels angry
查看更多完整答案,请扫码查看