Ⅱ. 看图,根据提示选择正确的选项。

(
(
(
(
(
(
E
)1. Go straight and you can see the restaurant.(
C
)2. Sam is in front of the zoo. He wants to see the animals.(
D
)3. My BDS can help me find the post office.(
B
)4. Please turn right here.(
A
)5. The supermarket is next to the bookstore.
答案:
1.E 2.C 3.D 4.B 5.A
Ⅲ. 从Ⅱ栏中选出与Ⅰ栏相对应的答语。
ⅠⅡ
(
(
(
(
(
ⅠⅡ
(
C
)1. Is there a museum? A. It's next to the cinema.(
B
)2. Let's go to the park this afternoon. B. Great!(
A
)3. Where's the library? C. Yes. It's near my home.(
E
)4. Thank you. D. Go straight on. Then turn left at the hospital.(
D
)5. How can I get to the bookstore? E. You're welcome.
答案:
1.C 2.B 3.A 4.E 5.D
Ⅳ. 连词成句。(注意单词字母大小写与标点符号)
1. can, turn left, at the bookstore, you (.)
2. Mike, get to, Beihai Park, how, can (?)
3. on Qiuhai Street, next to, it's, the cinema (.)
4. the museum, is, where (?)
5. behind, the park, are, we (.)
1. can, turn left, at the bookstore, you (.)
You can turn left at the bookstore.
2. Mike, get to, Beihai Park, how, can (?)
How can Mike get to Beihai Park?
3. on Qiuhai Street, next to, it's, the cinema (.)
It's next to the cinema on Qiuhai Street.
4. the museum, is, where (?)
Where is the museum?
5. behind, the park, are, we (.)
We are behind the park.
答案:
1. You can turn left at the bookstore. 2. How can Mike get to Beihai Park? 3. It's next to the cinema on Qiuhai Street. 4. Where is the museum? 5. We are behind the park.
Ⅴ. 阅读理解。
Tom lives on Main Street. He wants to send a letter to his pen pal (笔友) in Canada, but he doesn't know the way to the post office. "How can I get to the post office?" he asks his father. "I want to send a letter to Canada." "The post office is far from here. If you want to send a letter, you needn't go to the post office. You can put it in a mailbox (邮箱) beside our house," answers his father. Then Tom walks to the mailbox.
(一)根据短文内容,选择正确的选项。
(
A. the cinema B. Canada C. the post office
(
A. send a letter B. buy a stamp C. buy a postcard
(
A. Tom's father B. Tom's pen pal C. Tom
(
A. near B. not far from C. not near
(二)根据短文内容,回答问题。
5. Can Tom send a letter near his house? Why?
Tom lives on Main Street. He wants to send a letter to his pen pal (笔友) in Canada, but he doesn't know the way to the post office. "How can I get to the post office?" he asks his father. "I want to send a letter to Canada." "The post office is far from here. If you want to send a letter, you needn't go to the post office. You can put it in a mailbox (邮箱) beside our house," answers his father. Then Tom walks to the mailbox.
(一)根据短文内容,选择正确的选项。
(
C
)1. Tom wants to go to ______.A. the cinema B. Canada C. the post office
(
A
)2. Tom wants to ______.A. send a letter B. buy a stamp C. buy a postcard
(
B
)3. ______ lives in Canada.A. Tom's father B. Tom's pen pal C. Tom
(
C
)4. The post office is ______ Tom's house.A. near B. not far from C. not near
(二)根据短文内容,回答问题。
5. Can Tom send a letter near his house? Why?
Yes, he can. Because there is a mailbox beside his house.
答案:
(一)1.C 2.A 3.B 4.C (二)5. Yes, he can. Because there is a mailbox beside his house.
查看更多完整答案,请扫码查看