2025年创新课堂创新作业本七年级英语上册人教版


注:目前有些书本章节名称可能整理的还不是很完善,但都是按照顺序排列的,请同学们按照顺序仔细查找。练习册 2025年创新课堂创新作业本七年级英语上册人教版 答案主要是用来给同学们做完题方便对答案用的,请勿直接抄袭。



《2025年创新课堂创新作业本七年级英语上册人教版》

Ⅴ. 阅读理解。
A
MEET YOUR TEACHER

(
C
)23. 【新考法·图片理解】Julie Jones is a(n)
teacher.

(
A
)24. D&T Store is a
store.
A. sports
B. food
C. clothes
D. book
(
D
)25. What do we know from the text?
A. D&T Store sells things at good prices on Saturdays.
B. Julie doesn't have good eating habits.
C. Julie's birthday is on 10th September.
D. Julie likes playing tennis in her free time.
答案: 23-25 CAD
B

I'm Peter. I like playing football and I am on the school team. I go to the football club(俱乐部) on Wednesday and Friday every week. After study, I feel relaxed(放松的) here. And I can play with my friends. It is great fun.

I'm Alice. My life is happy. I like reading. I read different kinds of books. And I like reading history(历史) books. I can learn a lot from them. I go to our city library on Saturday. There I can read some new books.

I'm Frank. My favourite hobby is travelling(旅行). I like finding new places around the world. I make a plan(计划) before travelling every time. And I like travelling with my friends.

I'm Cindy. I like playing tennis. Our school has a tennis club and I am a member(成员) of it. I play tennis there after school. Now I play very well and I am on our city team. Playing tennis keeps me healthy.
(
B
)26. How often does Peter go to the football club?
A. Once(一次) a week.
B. Twice(两次) a week.
C. Once a month.
D. Twice a month.
(
D
)27. What does the underlined word(画线词) “them” in paragraph 2 refer to(指的是)?
A. City libraries.
B. New books.
C. Different books.
D. History books.
(
A
)28. 【新考法·组合型选择】What can we know about Cindy from the text?
①Cindy joins the school tennis club.
②Cindy plays tennis every weekend.
③Now Cindy is in the city team.
④Cindy is healthy because of tennis.
A. ①③④
B. ②③④
C. ①②④
D. ①②③
答案: 26-28 BDA

查看更多完整答案,请扫码查看

关闭