2025年同步轻松练习九年级英语全一册人教版


注:目前有些书本章节名称可能整理的还不是很完善,但都是按照顺序排列的,请同学们按照顺序仔细查找。练习册 2025年同步轻松练习九年级英语全一册人教版 答案主要是用来给同学们做完题方便对答案用的,请勿直接抄袭。



《2025年同步轻松练习九年级英语全一册人教版》

1.
C
should be allowed to do homework with their friends. (
C
)

A.Eleven - years olds
B.Eleven - years - old
C.Eleven - year - olds
D.Eleven - year - old
答案: 1. C
2. His parents are always
C
about his health. (
C
)

A.worry
B.worries
C.worried
D.to worry
答案: 2. C
3. —Why should I stop ________ hamburgers?
—For your health. I'm afraid you ________. ( )
A. to eat;must
B. eating;have to
C. to eat;can
D. eating;may
答案: 3. B
4. Children should ________ get on well with others. (
C
)

A.teach how to
B.be taught
C.be taught how to
D.taught how to
答案: 4. C
5. —I think teenagers should be allowed to go out with their friends in the evening.
D
. It's not safe enough. (
D
)

A.I agree
B.I think so
C.I don't know
D.I disagree
答案: 5. D
Ⅳ. 根据短文内容,选择正确答案。
When you were a child,your parents made decisions about everything for you because you were not old enough to take care of yourself or make careful decisions. However,when you grow up and become a teenager,you begin to have your own thoughts and opinions about life.
As you change and grow into a new person who can make your own decisions,your parents may have a difficult time adjusting (调整). They aren't used to the new you;they only know you as a child.
In most families,this adjustment can cause a lot of arguments between teens and parents. You want to cover your walls with posters;your parents don't understand why you don't like your wallpaper anymore. Your parents don't allow you to do what you like. Then you feel your parents don't respect you,and your parents get angry because they disagree with your decisions. And some other things,like the type of friends you make,can cause even bigger arguments because your parents will always be ready to protect you and keep you safe,no matter how old you are.
However,the good news is that there will be fewer arguments as your parents realize that you have grown up and should have your own ideas. Before you get along very well with each other again,communication between you and your parents is very important.
1. What does the writer tell in the first paragraph? (
B
)
A. The decisions you may make.
B. The changes you may have.
C. The difficult time you may have.
D. The friends you may make.
2. Why do your parents need to adjust when you become independent (独立的)? (
D
)
A. Because they don't often stay at home.
B. Because they are busy with work.
C. Because they get angry easily.
D. Because they aren't used to the new you.
3. What does the underlined word “respect” mean in Chinese? (
D
)
A. 责备
B. 爱护
C. 顺从
D. 尊重
4. In order to get along well with their parents,teens should often
A
. (
A
)
A. communicate with them
B. agree with their ideas
C. protect them
D. do what they like
5. From the passage,we can learn that
C
. (
C
)
A. teenagers like to follow their parents
B. teenagers may have a hard time adjusting as they grow up
C. parents will always be ready to protect their children,no matter how old they are
D. parents don't need to respect their children
答案: Ⅳ.1~5 BDDAC

查看更多完整答案,请扫码查看

关闭