( )1. You can see the film "The Lion King" on ______.
A. Sunday morning
B. Saturday morning
C. Saturday afternoon
( )2. You can meet Robin on ______ club.

( )3. If you like cooking, you can send an email to ______.
A. Robin
B. Miss Green
C. Miss Smith
( )4. If you want to learn to take photos, you can ______.
A. call Miss Smith
B. send an email
C. chat on QQ
A. Sunday morning
B. Saturday morning
C. Saturday afternoon
B
( )2. You can meet Robin on ______ club.
B
( )3. If you like cooking, you can send an email to ______.
A. Robin
B. Miss Green
C. Miss Smith
B
( )4. If you want to learn to take photos, you can ______.
A. call Miss Smith
B. send an email
C. chat on QQ
A
答案:
【解析】:本题主要考查对阅读材料中关键信息的提取和理解能力。
1. 对于第一题,需要从关于电影《狮子王》的描述中找到放映时间,与选项进行匹配。
2. 第二题要从关于功夫俱乐部的描述中找到与Robin见面的地点相关信息,结合图片进行选择。
3. 第三题需从烹饪课程的描述中找到联系邮箱,从而确定答案。
4. 第四题要从摄影活动的描述中找到联系方式,与选项进行对比。
【答案】:
1. B。根据文中“What are you going to do on the weekend? Let's see the amazing film "The Lion King". It's very interesting. Time: 9:00 a.m.—11:00 a.m. Saturday”可知,可以在周六上午看《狮子王》电影,所以选B。
2. B。根据文中“Kung fu Club, YOUR club! Do you want to learn about Chinese kung fu? Come to kung fu club. Meet Robin on the playground.”以及图片可知,在功夫俱乐部能见到Robin,第二幅图是功夫相关,所以选B。
3. B。根据文中“There is a cooking class in the canteen. Miss Green will teach you to cook. Miss Green's email: missgreen@pep.com.cn”可知,如果喜欢烹饪,可以给Miss Green发邮件,所以选B。
4. A。根据文中“Taking photos in the park! Do you want to take photos? Come to Beihai Park at 9:00 a.m. on Saturday! Meet Miss Smith. She will teach us to take photos. Call Miss Smith: 12978230xxx”可知,如果想学习摄影,可以打电话给Miss Smith,所以选A。
1. 对于第一题,需要从关于电影《狮子王》的描述中找到放映时间,与选项进行匹配。
2. 第二题要从关于功夫俱乐部的描述中找到与Robin见面的地点相关信息,结合图片进行选择。
3. 第三题需从烹饪课程的描述中找到联系邮箱,从而确定答案。
4. 第四题要从摄影活动的描述中找到联系方式,与选项进行对比。
【答案】:
1. B。根据文中“What are you going to do on the weekend? Let's see the amazing film "The Lion King". It's very interesting. Time: 9:00 a.m.—11:00 a.m. Saturday”可知,可以在周六上午看《狮子王》电影,所以选B。
2. B。根据文中“Kung fu Club, YOUR club! Do you want to learn about Chinese kung fu? Come to kung fu club. Meet Robin on the playground.”以及图片可知,在功夫俱乐部能见到Robin,第二幅图是功夫相关,所以选B。
3. B。根据文中“There is a cooking class in the canteen. Miss Green will teach you to cook. Miss Green's email: missgreen@pep.com.cn”可知,如果喜欢烹饪,可以给Miss Green发邮件,所以选B。
4. A。根据文中“Taking photos in the park! Do you want to take photos? Come to Beihai Park at 9:00 a.m. on Saturday! Meet Miss Smith. She will teach us to take photos. Call Miss Smith: 12978230xxx”可知,如果想学习摄影,可以打电话给Miss Smith,所以选A。
查看更多完整答案,请扫码查看