第26页
- 第1页
- 第2页
- 第3页
- 第4页
- 第5页
- 第6页
- 第7页
- 第8页
- 第9页
- 第10页
- 第11页
- 第12页
- 第13页
- 第14页
- 第15页
- 第16页
- 第17页
- 第18页
- 第19页
- 第20页
- 第21页
- 第22页
- 第23页
- 第24页
- 第25页
- 第26页
- 第27页
- 第28页
- 第29页
- 第30页
- 第31页
- 第32页
- 第33页
- 第34页
- 第35页
- 第36页
- 第37页
- 第38页
- 第39页
- 第40页
- 第41页
- 第42页
- 第43页
- 第44页
- 第45页
- 第46页
- 第47页
- 第48页
- 第49页
- 第50页
- 第51页
- 第52页
- 第53页
- 第54页
- 第55页
- 第56页
- 第57页
- 第58页
- 第59页
- 第60页
- 第61页
- 第62页
- 第63页
- 第64页
- 第65页
- 第66页
- 第67页
- 第68页
- 第69页
- 第70页
- 第71页
- 第72页
- 第73页
- 第74页
- 第75页
- 第76页
- 第77页
- 第78页
- 第79页
2 Our school canteen
Cindy 的学校食堂给学生们提供了丰富的食物。让我们一起去看一看菜单上都有什么吧!
Hello, I'm Cindy. Welcome to our school canteen. Look! The menu is on the wall.

On Mondays, we have fish and tomatoes. Fish is my favourite food. I think it's healthy. We have hamburgers on Tuesdays. Fred likes Tuesdays because he likes hamburgers very much. What do we have on Wednesdays? We have carrots and chicken. Chicken is Helen's favourite food. She thinks it's delicious. Do we have chicken on Thursdays? No! We have beef and potatoes. Andy likes Thursdays because his favourite food is beef. What about Fridays? We have sandwiches and onions. Jane likes Fridays because she can have sandwiches.
思维新题
一、根据短文内容,给人物选择其喜欢的食物,并在表格内相应的位置打“√”。
| Name | Food |||||
| Cindy | | | | | |
| Fred | | | | | |
| Helen | | | | | |
| Andy | | | | | |
| Jane | | | | | |

二、根据短文内容,选择正确答案。
( )1. They have ______ on Mondays.
A. fish and tomatoes
B. carrots and chicken
C. beef and potatoes
( )2. Helen thinks ______ is delicious.

A.
B.
C.
Cindy 的学校食堂给学生们提供了丰富的食物。让我们一起去看一看菜单上都有什么吧!
Hello, I'm Cindy. Welcome to our school canteen. Look! The menu is on the wall.
On Mondays, we have fish and tomatoes. Fish is my favourite food. I think it's healthy. We have hamburgers on Tuesdays. Fred likes Tuesdays because he likes hamburgers very much. What do we have on Wednesdays? We have carrots and chicken. Chicken is Helen's favourite food. She thinks it's delicious. Do we have chicken on Thursdays? No! We have beef and potatoes. Andy likes Thursdays because his favourite food is beef. What about Fridays? We have sandwiches and onions. Jane likes Fridays because she can have sandwiches.
思维新题
一、根据短文内容,给人物选择其喜欢的食物,并在表格内相应的位置打“√”。
| Name | Food |||||
| Cindy | | | | | |
| Fred | | | | | |
| Helen | | | | | |
| Andy | | | | | |
| Jane | | | | | |
二、根据短文内容,选择正确答案。
( )1. They have ______ on Mondays.
A. fish and tomatoes
B. carrots and chicken
C. beef and potatoes
( )2. Helen thinks ______ is delicious.
A.
B.
C.
答案:
一、[细节理解题]通读全文可知,辛迪喜欢的食物是鱼肉,弗雷德喜欢的食物是汉堡包,海伦喜欢的食物是鸡肉,安迪喜欢的食物是牛肉,简喜欢的食物是三明治。
二、1. A [细节理解题]由短文中的“On Mondays, we have fish and tomatoes.”可知,星期一他们吃鱼肉和西红柿。2. B [细节理解题]由短文中的“Chicken is Helen’s favourite food. She thinks it’s delicious.”可知,海伦认为鸡肉很美味。
一、[细节理解题]通读全文可知,辛迪喜欢的食物是鱼肉,弗雷德喜欢的食物是汉堡包,海伦喜欢的食物是鸡肉,安迪喜欢的食物是牛肉,简喜欢的食物是三明治。
查看更多完整答案,请扫码查看