2025年教材补充练习九年级英语上册外研版天津专用


注:目前有些书本章节名称可能整理的还不是很完善,但都是按照顺序排列的,请同学们按照顺序仔细查找。练习册 2025年教材补充练习九年级英语上册外研版天津专用 答案主要是用来给同学们做完题方便对答案用的,请勿直接抄袭。



《2025年教材补充练习九年级英语上册外研版天津专用》

 B 组
一、根据首字母提示补全短文。
In sports, numbers tell the n 1 of the players, and sometimes also s 2 their positions (位置). Some numbers have more important meanings. In soccer, goalkeepers generally w 3 the No. 1 shirt. Defenders (守门员) often wear numbers b 4 2 and 6. Midfielders wear numbers 4, 6, 7, 8, 10 and 11. Strikers (前锋) u 5 wear 9 and 10. In basketball, NBA teams often retire the numbers of their greatest a 6 most talented players. Retiring a number is an honour to the p 7 who wore it. This m 8 no other player on the team is able to use that number in the future. When Michael Jordan retired from the game of basketball for the first time in 1993, the Chicago Bulls retired his number 23. Out of respect for the h 9, the Miami Heat also retired No. 23 in 2003, even t 10 he had never played for that team.
1. ______ 2. ______ 3. ______ 4. ______ 5. ______
6. ______ 7. ______ 8. ______ 9. ______ 10. ______
答案: 1. names 2. show 3. wear 4. between 5. usually 6. and 7. player 8. means 9. hero 10. thoug
 二、从方框中选择适当的句子补全短文。
A. He went to ask the great man what the secret was.
B. The boy’s father decided to take the boy to him.
C. Soon the boy did not ask for sweets any more.
D. He said he could help the boy give up sweets in a month.
E. He always asked his father for sweets.
F. He told the father to bring his son back after a month.
Once there was a boy. He loved sweets very much. 1. ______ The boy’s father thought hard about how to stop the child from asking for so many sweets. There was a great man living nearby. 2. ______ He might be able to make the child give up sweets. So they went to the great man. The father asked the great man to help him. But the great man liked sweets himself. 3. ______
During the month, the great man tried to give up eating sweets. At last he did it. When the boy and his father returned after a month, the great man had a talk with the boy. 4. ______
The boy’s father felt surprised. 5. ______ The man said, “How could I ask a boy to give up sweets while I loved sweets myself? During last month I gave up eating sweets.”
A person’s action is always stronger than words. We should not ask others to do what we can’t do by ourselves.
答案: 1. E 2. B 3. F 4. C 5. A

查看更多完整答案,请扫码查看

关闭