2025年教材补充练习九年级英语上册外研版天津专用


注:目前有些书本章节名称可能整理的还不是很完善,但都是按照顺序排列的,请同学们按照顺序仔细查找。练习册 2025年教材补充练习九年级英语上册外研版天津专用 答案主要是用来给同学们做完题方便对答案用的,请勿直接抄袭。



《2025年教材补充练习九年级英语上册外研版天津专用》

 B 组
1. 根据汉语提示完成英语句子。
1. 玫瑰是爱情的象征。
Roses are ______ ______ ______ love.
2. 我们的英语老师经常鼓励我们在课堂上多说英语。
Our English teacher often ______ ______ ______ ______ more English in class.
3. 昨天这些新鲜的蔬菜和水果被送给那些老人了。
These fresh vegetables and fruits ______ ______ to the old people yesterday.
4. 我建议你不要吸烟,因为这对你的健康有害。
I ______ ______ ______ ______ ______ because it’s bad for your health.
5. 这是他第一次打破纪录。
It was ______ ______ ______ he broke the record.
答案: 1. a symbol of 2. encourages us to speak 3. were sent 4. advise you not to smoke 5. the first time
 2. 阅读理解。
Skin-diving is an interesting sport. This sport takes you into a wonderful new world. It is like a visit to the moon. When you are under water, it is easy for you to climb big rocks, because you are no longer heavy.
Here, under water, everything is blue and green. During the day, there is plenty of light. When fish swim nearby, you can catch them with your hands.
When you have an air tank (氧气桶) on your back, you can stay in deep water for a long time. But you must be careful.
To catch fish is one of the most interesting parts of this sport. Besides, there are more benefits of skin-diving.
( ) 1. According to the passage, skin-diving is like a visit to the ______.
A. sun B. moon C. earth D. rock
( ) 2. Everything is ______ under water.
A. red and green B. blue and white C. blue and green D. pink and green
( ) 3. Which of the following statements is NOT true according to the passage?
A. When you are under water, it is easy for you to climb big rocks.
B. When you have a tank of air on your back, you can stay in deep water for a long time.
C. To climb rocks is the most interesting part of this sport.
D. When you are in deep water, you should be careful.
答案: 1. B 2. C 3. C
 3. 书面表达。
用英语介绍你喜欢的一名运动员,包括姓名、从事的体育项目以及喜欢的理由等。______
答案: My favorite athlete is Lin Dan. He is a famous badminton player. I like him because he is very skilled. He has won many world championships. Also, he never gives up when facing difficulties. His spirit encourages me a lot.

查看更多完整答案,请扫码查看

关闭