九、早晨,琳琳打算和来家里小住的表妹一起去公园运动。请将下列句子按照合理的顺序排成一段对话(首句已给出)。
( 1 )Good morning,Linlin.
(
(
(
(
(
( 1 )Good morning,Linlin.
(
5
)The park in your community is beautiful.(
2
)Good morning! Do you like doing sports?(
3
)Yes,there is a gym in my community. I often do sports there.(
6
)Let's go and see.(
4
)That's nice. Let's do some sports in the park.
答案:
152364
十、琳琳的表妹给琳琳详细介绍了自己的社区。阅读短文,根据短文内容填空(每空一词)。
My community is very nice. There are many nice places. There is a shop. It is big and beautiful. We can go shopping and buy many things there. There is a great gym too. We often do sports with our family there. There is also a small library. It's my favourite place in the community. There are lots of books. After class,we often go there to read books. I like to read stories there. The community makes our life very interesting(让我们的生活很有趣). I love it very much!
1. There is a big
2. There is a great
3. There is a small
My community is very nice. There are many nice places. There is a shop. It is big and beautiful. We can go shopping and buy many things there. There is a great gym too. We often do sports with our family there. There is also a small library. It's my favourite place in the community. There are lots of books. After class,we often go there to read books. I like to read stories there. The community makes our life very interesting(让我们的生活很有趣). I love it very much!
1. There is a big
shop
. We can go
shopping
there.2. There is a great
gym
. We often do
sports
there.3. There is a small
library
. We often read
books
there.
答案:
【解析】:这是一道英语阅读理解填空题,主要考查学生对于短文内容的理解和提取关键信息的能力。学生需要先阅读短文,然后根据短文内容,将对应的单词填入空格中。
对于这类题目,我们首先需要仔细阅读短文,了解短文的大致内容。然后,根据题目的要求,从短文中找到相关的信息,填入对应的空格中。
1. 第一个空格需要填写的是一个名词,根据短文中的“There is a shop. It is big and beautiful. We can go shopping and buy many things there.”可以确定,这个空格应该填写“shop”,后面的两个空格根据句意应该填写“go shopping”。
2. 第二个空格同样需要填写名词,根据短文中的“There is a great gym too. We often do sports with our family there.”可以确定,这个空格应该填写“gym”,后面的两个空格根据句意应该填写“do sports”。
3. 第三个空格还是需要填写名词,短文中提到“There is also a small library. It's my favourite place in the community. ... After class,we often go there to read books.”根据这些信息,可以确定这个空格应该填写“library”,后面的两个空格根据句意应该填写“read books”。
【答案】:
1. There is a big shop. We can go shopping there.
2. There is a great gym. We often do sports there.
3. There is a small library. We often read books there.
对于这类题目,我们首先需要仔细阅读短文,了解短文的大致内容。然后,根据题目的要求,从短文中找到相关的信息,填入对应的空格中。
1. 第一个空格需要填写的是一个名词,根据短文中的“There is a shop. It is big and beautiful. We can go shopping and buy many things there.”可以确定,这个空格应该填写“shop”,后面的两个空格根据句意应该填写“go shopping”。
2. 第二个空格同样需要填写名词,根据短文中的“There is a great gym too. We often do sports with our family there.”可以确定,这个空格应该填写“gym”,后面的两个空格根据句意应该填写“do sports”。
3. 第三个空格还是需要填写名词,短文中提到“There is also a small library. It's my favourite place in the community. ... After class,we often go there to read books.”根据这些信息,可以确定这个空格应该填写“library”,后面的两个空格根据句意应该填写“read books”。
【答案】:
1. There is a big shop. We can go shopping there.
2. There is a great gym. We often do sports there.
3. There is a small library. We often read books there.
查看更多完整答案,请扫码查看