第85页
- 第4页
- 第5页
- 第6页
- 第7页
- 第8页
- 第9页
- 第10页
- 第11页
- 第12页
- 第13页
- 第14页
- 第15页
- 第16页
- 第17页
- 第18页
- 第19页
- 第20页
- 第21页
- 第22页
- 第23页
- 第24页
- 第25页
- 第26页
- 第27页
- 第28页
- 第29页
- 第30页
- 第31页
- 第32页
- 第33页
- 第34页
- 第35页
- 第36页
- 第37页
- 第38页
- 第39页
- 第40页
- 第41页
- 第42页
- 第43页
- 第44页
- 第45页
- 第46页
- 第47页
- 第48页
- 第49页
- 第50页
- 第51页
- 第52页
- 第53页
- 第54页
- 第55页
- 第56页
- 第57页
- 第58页
- 第59页
- 第60页
- 第61页
- 第62页
- 第63页
- 第64页
- 第65页
- 第66页
- 第67页
- 第68页
- 第69页
- 第70页
- 第71页
- 第72页
- 第73页
- 第74页
- 第75页
- 第76页
- 第77页
- 第78页
- 第79页
- 第80页
- 第81页
- 第82页
- 第83页
- 第84页
- 第85页
- 第86页
- 第87页
- 第88页
- 第89页
- 第90页
- 第91页
- 第92页
- 第93页
- 第94页
- 第95页
- 第96页
- 第97页
- 第98页
- 第99页
- 第100页
- 第101页
- 第102页
四、阅读表达。〔人与自我——丰富多彩的生活〕
My name is Andy. I don't have much to say about clothes.
Shopping for clothes is really boring for me. I'm only a middle school student, so I seldom think about what to wear. I often wear my school uniform on weekdays. I have two jackets and I wear them at weekends.
I have two T-shirts for summer. One is a birthday present from my father. It's white. The other is my favourite. It is from my best friend Jack. It is red. There is a blue picture on the back. Jack says he can find me easily among people when I wear the T-shirt. Kitty is my sister. She is seventeen years old. She likes all kinds of colourful and beautiful clothes. Her favourite is a pink leather skirt. She says beautiful clothes can make her happy.
1. What does Andy think of shopping for clothes?
2. What's Kitty's favourite of all the clothes?
3. What kind of clothes do you like? Why?
My name is Andy. I don't have much to say about clothes.
Shopping for clothes is really boring for me. I'm only a middle school student, so I seldom think about what to wear. I often wear my school uniform on weekdays. I have two jackets and I wear them at weekends.
I have two T-shirts for summer. One is a birthday present from my father. It's white. The other is my favourite. It is from my best friend Jack. It is red. There is a blue picture on the back. Jack says he can find me easily among people when I wear the T-shirt. Kitty is my sister. She is seventeen years old. She likes all kinds of colourful and beautiful clothes. Her favourite is a pink leather skirt. She says beautiful clothes can make her happy.
1. What does Andy think of shopping for clothes?
It is really boring.
2. What's Kitty's favourite of all the clothes?
A pink leather skirt.
3. What kind of clothes do you like? Why?
I like beautiful dresses. Because they can make me feel happy.
答案:
1. It is really boring. 2. A pink leather skirt. 3. I like beautiful dresses. Because they can make me feel happy.(言之有理即可)
五、书面表达。
下周学校将举办一场时装表演,请你设计一套服装参加该时装表演。请以“My fashion design”为题,根据下面表格中的内容提示写一篇英语短文,介绍一下你的设计。

要求:1. 词数80左右;2. 文章内容应包含表格中的所有提示,可适当发挥。
My fashion design
下周学校将举办一场时装表演,请你设计一套服装参加该时装表演。请以“My fashion design”为题,根据下面表格中的内容提示写一篇英语短文,介绍一下你的设计。
要求:1. 词数80左右;2. 文章内容应包含表格中的所有提示,可适当发挥。
My fashion design
One possible version:My fashion designWe'll have a fashion show next week. The teacher asks us to design some clothes and shoes. Here's my design for a blouse,a skirt and a pair of boots.The blouse is red. It is made of cotton. I think red looks smart. And a red blouse goes well with a black skirt. The skirt is made of wool. I think it feels warm and comfortable. It is very popular with young girls. There is also a pair of boots. They are grey. They're made of leather. The boots are light and cool.All the students like them. And I will design more modern clothes. I want to be a fashion designer when I grow up.
答案:
One possible version:My fashion designWe'll have a fashion show next week. The teacher asks us to design some clothes and shoes. Here's my design for a blouse,a skirt and a pair of boots.The blouse is red. It is made of cotton. I think red looks smart. And a red blouse goes well with a black skirt. The skirt is made of wool. I think it feels warm and comfortable. It is very popular with young girls. There is also a pair of boots. They are grey. They're made of leather. The boots are light and cool.All the students like them. And I will design more modern clothes. I want to be a fashion designer when I grow up.
查看更多完整答案,请扫码查看