2025年金钥匙提优训练课课练九年级英语上册译林版徐州专版


注:目前有些书本章节名称可能整理的还不是很完善,但都是按照顺序排列的,请同学们按照顺序仔细查找。练习册 2025年金钥匙提优训练课课练九年级英语上册译林版徐州专版 答案主要是用来给同学们做完题方便对答案用的,请勿直接抄袭。



《2025年金钥匙提优训练课课练九年级英语上册译林版徐州专版》

8. Country music can help us ______ and make us ______ ourselves.

A.relaxed; enjoy
B.relax; to enjoy
C.relaxed; enjoying
D.to relax; enjoy
答案: 8. D
四、(2024·扬州江都期中)阅读理解。
① Zhang Shunyong, a deputy of the two sessions(两会代表) in 2024, suggested that life education should be included in school courses.
② “Life education is so important to teenagers because they are one of the weakest groups in society and thousands of students in China are facing mental(心理的) problems,” said Wang Xinhong, a teacher at Shenzhen Middle School.
③ “As the Internet connects every part of their life, it's pernicious to teenagers' mental health in some ways because they are receiving different values and facing more unsure situations. This makes them feel tired out,” she added.
④ Wang has been active in leading the team to practise life education for over ten years. Since 2004, Shenzhen Middle School has made life education a course and has held “Life Education Week”. The week has different themes and activities. In 2015, the school started a Failure Museum, which encouraged students to face, share and learn from their failures.
⑤ Wang has great views from her rich experience in solving the mental problems of teenagers. “I believe the key to life education lies in teaching teenagers to manage relationships properly,” said Wang. “Whether they can manage the relationships with humans, nature and even the Internet plays an important role in their mental health.”
⑥ Although more schools are providing life education, they are still facing a challenge—how to let students experience it personally instead of only telling them. Wang suggested that more activities should be planned.
⑦ “We are looking forward to setting up a united system for life education where families, schools, communities and hospitals work together for the happiness of teenagers,” said Wang.
1. How does the writer begin the passage?
A. By giving examples.
B. By offering a suggestion.
C. By asking some questions.
D. By describing school courses.
2. Wang Xinhong mentioned students' mental problems in Paragraph 2 to
D
.
A. show teenagers matter in society
B. introduce types of health problems
C. explain the way to solve problems
D. show life education is necessary
3. The underlined word “pernicious” in Paragraph 3 most probably means “
C
”.
A. helpful
B. suitable
C. harmful
D. important
4. What is the structure of this passage?
A. ①/②③/④⑤/⑥⑦
B. ①/②/③/④/⑤⑥⑦
C. ①②/③④/⑤⑥⑦
D. ①/②③④/⑤⑥⑦
答案: 1. B 2. D 3. C 4. A

查看更多完整答案,请扫码查看

关闭