第23页
- 第1页
- 第2页
- 第3页
- 第4页
- 第5页
- 第6页
- 第7页
- 第8页
- 第9页
- 第10页
- 第11页
- 第12页
- 第13页
- 第14页
- 第15页
- 第16页
- 第17页
- 第18页
- 第19页
- 第20页
- 第21页
- 第22页
- 第23页
- 第24页
- 第25页
- 第26页
- 第27页
- 第28页
- 第29页
- 第30页
- 第31页
- 第32页
- 第33页
- 第34页
- 第35页
- 第36页
- 第37页
- 第38页
- 第39页
- 第40页
- 第41页
- 第42页
- 第43页
- 第44页
- 第45页
- 第46页
- 第47页
- 第48页
- 第49页
- 第50页
- 第51页
- 第52页
- 第53页
- 第54页
- 第55页
- 第56页
- 第57页
- 第58页
- 第59页
- 第60页
- 第61页
- 第62页
- 第63页
- 第64页
- 第65页
- 第66页
- 第67页
- 第68页
- 第69页
- 第70页
- 第71页
- 第72页
- 第73页
- 第74页
- 第75页
- 第76页
- 第77页
- 第78页
- 第79页
- 第80页
- 第81页
- 第82页
- 第83页
- 第84页
- 第85页
- 第86页
- 第87页
- 第88页
- 第89页
- 第90页
- 第91页
- 第92页
- 第93页
五 从方框中选择适当的单词或短语,并用其正确形式填空。每个单词或短语限用一次。
on the ground floorfootball matchhave great funsomereading roomin front of
Welcome to Sunshine School, one of the most beautiful schools in the city centre. There is a classroom building in the middle of the school. We have lessons there. There is an office building beside the classroom building. Our headmaster's (校长的) office is 1.
on the ground floorfootball matchhave great funsomereading roomin front of
Welcome to Sunshine School, one of the most beautiful schools in the city centre. There is a classroom building in the middle of the school. We have lessons there. There is an office building beside the classroom building. Our headmaster's (校长的) office is 1.
on the ground floor
. The playground is behind the office building, 2. in front of
the sports hall. The playground is very large, so we often have 3. football matches
on it. And we always 4. have great fun
in the playground. The library is on the right of the classroom building. There are five 5. reading rooms
for students and two for teachers. But there aren't 6. any
swimming pools in our school. So we don't have swimming lessons at school.
答案:
1. on the ground floor 2. in front of 3. football matches 4. have great fun 5. reading rooms 6. any
六 情境 我爱我校 阅读短文,完成下列任务。
I am Li Yang. I'm a primary school student. There is a new building in my school. There are four floors in the building. There are a lot of classrooms in it. 1.
There are two doors and three windows of my classroom. 3.
My teachers and my classmates are friendly (友好的). 5.
任务一:选择合适的句子补全短文。
A. My classroom is nice and beautiful.
B. We are like a big family.
C. I like to play with my friends there.
D. There is a big library on the first floor.
E. There is a teacher's desk in the front of the classroom.
任务二:根据短文内容,回答问题。
1. What's Li Yang's favourite place in the school?
2. How many doors are there in Li Yang's classroom?
3. Is there a library in Li Yang's school?
I am Li Yang. I'm a primary school student. There is a new building in my school. There are four floors in the building. There are a lot of classrooms in it. 1.
D
I can read many books in the library. The playground of our school is big and cool. It is my favourite place. 2. C
There are two doors and three windows of my classroom. 3.
E
There are some books on the teacher's desk. There are two photos of my class and some pictures on the walls. 4. A
My teachers and my classmates are friendly (友好的). 5.
B
I am very happy in this school. I like my school!任务一:选择合适的句子补全短文。
A. My classroom is nice and beautiful.
B. We are like a big family.
C. I like to play with my friends there.
D. There is a big library on the first floor.
E. There is a teacher's desk in the front of the classroom.
任务二:根据短文内容,回答问题。
1. What's Li Yang's favourite place in the school?
The playground.
2. How many doors are there in Li Yang's classroom?
There are two.
3. Is there a library in Li Yang's school?
Yes, there is.
答案:
任务一:1. D 2. C 3. E 4. A 5. B 任务二:1. The playground. 2. There are two. 3. Yes, there is.
查看更多完整答案,请扫码查看