2025年暑假生活指导二十一世纪出版集团四年级英语冀教版
注:目前有些书本章节名称可能整理的还不是很完善,但都是按照顺序排列的,请同学们按照顺序仔细查找。练习册 2025年暑假生活指导二十一世纪出版集团四年级英语冀教版 答案主要是用来给同学们做完题方便对答案用的,请勿直接抄袭。
第13页
- 第1页
- 第2页
- 第3页
- 第4页
- 第5页
- 第6页
- 第7页
- 第8页
- 第9页
- 第10页
- 第11页
- 第12页
- 第13页
- 第14页
- 第15页
- 第16页
- 第17页
- 第18页
- 第19页
- 第20页
- 第21页
- 第22页
- 第23页
- 第24页
- 第25页
- 第26页
- 第27页
- 第28页
- 第29页
- 第30页
- 第31页
- 第32页
- 第33页
- 第34页
- 第35页
- 第36页
- 第37页
- 第38页
- 第39页
- 第40页
- 第41页
- 第42页
- 第43页
- 第44页
- 第45页
- 第46页
- 第47页
- 第48页
- 第49页
- 第50页
- 第51页
- 第52页
- 第53页
- 第54页
- 第55页
- 第56页
- 第57页
- 第58页
- 第59页
- 第60页
- 第61页
- 第62页
- 第63页
四、补全对话。
Wang Lin: Look, Yang Wen. That is my sister.
Yang Wen: Oh.1.
Wang Lin: 2.
Yang Wen: What's her favourite colour?
Wang Lin: 3.
Yang Wen: Does she like to draw pictures?
Wang Lin: No, she doesn't. 4.
Yang Wen: Is that her favourite school work?
Wang Lin: Sure. 5.
Yang Wen: I also like music. What about you?
Wang Lin: Emm... PE is my favourite subject. I can play football well.
Yang Wen: That's cool!
A. She is so tall.
B. And music is her favourite subject.
C. Blue is her favourite colour.
D. She is 1.78 metres tall.
E. She likes to sing songs.
Wang Lin: Look, Yang Wen. That is my sister.
Yang Wen: Oh.1.
A
How tall is she?Wang Lin: 2.
D
Yang Wen: What's her favourite colour?
Wang Lin: 3.
C
Yang Wen: Does she like to draw pictures?
Wang Lin: No, she doesn't. 4.
E
Yang Wen: Is that her favourite school work?
Wang Lin: Sure. 5.
B
Yang Wen: I also like music. What about you?
Wang Lin: Emm... PE is my favourite subject. I can play football well.
Yang Wen: That's cool!
A. She is so tall.
B. And music is her favourite subject.
C. Blue is her favourite colour.
D. She is 1.78 metres tall.
E. She likes to sing songs.
答案:
1. A 2. D 3. C 4. E 5. B
五、阅读短文,完成下列任务。
A
My name is Linda. I'm eight. I like yellow, red and black. But my favourite colour is red. I have some red dresses. And dresses are my favourite clothes. I don't like trousers. At school, I like to sing songs and draw pictures best. Music is my favourite subject. I also like math. I like to play games with my good friends. Now it's time for lunch. I like to eat fish and dumplings best for lunch. But I don't like rice or noodles.
任务一:根据短文内容,判断句子正 (T) 误 (F)。
(
(
任务二:根据短文内容,完成表格。
|Favourite colour|3.
|Favourite clothes|dresses|
|Favourite subject|4.
|Favourite school work|5.
|Favourite food for lunch|6.
A
My name is Linda. I'm eight. I like yellow, red and black. But my favourite colour is red. I have some red dresses. And dresses are my favourite clothes. I don't like trousers. At school, I like to sing songs and draw pictures best. Music is my favourite subject. I also like math. I like to play games with my good friends. Now it's time for lunch. I like to eat fish and dumplings best for lunch. But I don't like rice or noodles.
任务一:根据短文内容,判断句子正 (T) 误 (F)。
(
T
) 1. Linda likes red dresses.(
T
) 2. Linda is a pupil.任务二:根据短文内容,完成表格。
|Favourite colour|3.
red
||Favourite clothes|dresses|
|Favourite subject|4.
music
||Favourite school work|5.
sing songs and draw pictures
||Favourite food for lunch|6.
fish and dumplings
|
答案:
任务一:1. T 2. T 任务二:3. red 4. music 5. sing songs and draw pictures 6. fish and dumplings
查看更多完整答案,请扫码查看