2025年暑假生活指导二十一世纪出版集团四年级英语冀教版
注:目前有些书本章节名称可能整理的还不是很完善,但都是按照顺序排列的,请同学们按照顺序仔细查找。练习册 2025年暑假生活指导二十一世纪出版集团四年级英语冀教版 答案主要是用来给同学们做完题方便对答案用的,请勿直接抄袭。
第10页
- 第1页
- 第2页
- 第3页
- 第4页
- 第5页
- 第6页
- 第7页
- 第8页
- 第9页
- 第10页
- 第11页
- 第12页
- 第13页
- 第14页
- 第15页
- 第16页
- 第17页
- 第18页
- 第19页
- 第20页
- 第21页
- 第22页
- 第23页
- 第24页
- 第25页
- 第26页
- 第27页
- 第28页
- 第29页
- 第30页
- 第31页
- 第32页
- 第33页
- 第34页
- 第35页
- 第36页
- 第37页
- 第38页
- 第39页
- 第40页
- 第41页
- 第42页
- 第43页
- 第44页
- 第45页
- 第46页
- 第47页
- 第48页
- 第49页
- 第50页
- 第51页
- 第52页
- 第53页
- 第54页
- 第55页
- 第56页
- 第57页
- 第58页
- 第59页
- 第60页
- 第61页
- 第62页
- 第63页
(
(
(
(
(
T
) 1. I go to school by bike.(
F
) 2. I like to play football with my friend.(
T
) 3. Stand on your feet, please.(
T
) 4. I fly a kite.(
T
) 5. The girl is tall. The boy is short.
答案:
1. T 2. F 3. T 4. T 5. T
四、给下列句子选择合适的答语。
(
(
(
(
(
A. I like to play basketball.
B. I live in Beijing.
C. I go to school by bus.
D. My address is 135 Tiyu Street.
E. He is eleven years old.
(
E
) 1. How old is your brother?(
A
) 2. What do you like to do?(
B
) 3. Where do you live?(
C
) 4. How do you go to school?(
D
) 5. What is your address?A. I like to play basketball.
B. I live in Beijing.
C. I go to school by bus.
D. My address is 135 Tiyu Street.
E. He is eleven years old.
答案:
1. E 2. A 3. B 4. C 5. D
五、阅读短文,完成下列任务。
A
Hello, my name is Mary. I’m ten years old. My birthday is July the seventh. But June is my favourite month. Because Children’s Day is in June. I’m 1.5 metres tall. I’m tall and thin. I live in a house next to the cinema. My address is 99 Yucai Street. It’s far from the school. So I go to school by bus.
任务一:根据短文内容,选择正确答案。
( ) 1.
A. June
B. July
C. September
( ) 2. The
A. school
B. cinema
C. zoo
任务二:根据短文内容,回答问题。
3. How does Mary go to school?
4. What’s Mary’s address?
5. How tall is Mary?
A
Hello, my name is Mary. I’m ten years old. My birthday is July the seventh. But June is my favourite month. Because Children’s Day is in June. I’m 1.5 metres tall. I’m tall and thin. I live in a house next to the cinema. My address is 99 Yucai Street. It’s far from the school. So I go to school by bus.
任务一:根据短文内容,选择正确答案。
( ) 1.
A
is Mary’s favourite month.A. June
B. July
C. September
( ) 2. The
B
may be on Yucai Street.A. school
B. cinema
C. zoo
任务二:根据短文内容,回答问题。
3. How does Mary go to school?
She goes to school by bus.
4. What’s Mary’s address?
Her address is 99 Yucai Street.
5. How tall is Mary?
She is 1.5 metres tall.
答案:
A 任务一:1. A 2. B 任务二:3. She goes to school by bus. 4. Her address is 99 Yucai Street. 5. She is 1.5 metres tall. B 任务一:1. glasses shop 2. supermarket 3. (peter's) school 任务二:4. T 5. F
查看更多完整答案,请扫码查看