第65页
- 第1页
- 第2页
- 第3页
- 第4页
- 第5页
- 第6页
- 第7页
- 第8页
- 第9页
- 第10页
- 第11页
- 第12页
- 第13页
- 第14页
- 第15页
- 第16页
- 第17页
- 第18页
- 第19页
- 第20页
- 第21页
- 第22页
- 第23页
- 第24页
- 第25页
- 第26页
- 第27页
- 第28页
- 第29页
- 第30页
- 第31页
- 第32页
- 第33页
- 第34页
- 第35页
- 第36页
- 第37页
- 第38页
- 第39页
- 第40页
- 第41页
- 第42页
- 第43页
- 第44页
- 第45页
- 第46页
- 第47页
- 第48页
- 第49页
- 第50页
- 第51页
- 第52页
- 第53页
- 第54页
- 第55页
- 第56页
- 第57页
- 第58页
- 第59页
- 第60页
- 第61页
- 第62页
- 第63页
- 第64页
- 第65页
- 第66页
- 第67页
- 第68页
- 第69页
- 第70页
- 第71页
- 第72页
- 第73页
- 第74页
(
A.wet
B.warm
C.cool
C
)1.The temperature(温度) is 15℃. It's so ______.A.wet
B.warm
C.cool
答案:
C
(
A.cold
B.hot
C.cool
A
)2.It's very ______ today. Please close the window.A.cold
B.hot
C.cool
答案:
A
(
A.in;on
B.at;on
C.on;in
B
)3.Let's meet ______ ten ______ Saturday.A.in;on
B.at;on
C.on;in
答案:
B
(
A.You're welcome.
B.Hurry up!
C.Don't worry.
C
)4.—I'm not good at ping-pong. —______ I can teach you.A.You're welcome.
B.Hurry up!
C.Don't worry.
答案:
C
(
A.playing football
B.flying kites
C.playing ping-pong
B
)5.The couplet“儿童散学归来早,忙趁东风放纸鸢”is related to“______”.A.playing football
B.flying kites
C.playing ping-pong
答案:
B
十、给图片匹配对应的语段。
A.Today is Monday. Roy goes to the beach on the sunny day.
B.Today is Tuesday. Roy takes an umbrella and plays in the rain!
C.Today is Wednesday. Roy wants to fly his kite on the windy day.
D.Today is Thursday. On cloudy days,Roy likes to watch clouds in the sky.
E.Today is Friday. Roy can see a rainbow(彩虹) and takes a photo of it.

A.Today is Monday. Roy goes to the beach on the sunny day.
B.Today is Tuesday. Roy takes an umbrella and plays in the rain!
C.Today is Wednesday. Roy wants to fly his kite on the windy day.
D.Today is Thursday. On cloudy days,Roy likes to watch clouds in the sky.
E.Today is Friday. Roy can see a rainbow(彩虹) and takes a photo of it.
B D E C A
答案:
B D E C A
( )1. The ______ make(s) different kinds of weather.
A. air and water B. sun C. A and B
( )2. When it's cold in the northern hemisphere,it's ______ in the southern hemisphere.
A. also cold B. hot C. snowy
( )3. The underlined word “terrible” means “______”.
A. 很好的 B. 快乐的 C. 糟糕的
( )4.[主旨大意]The passage is mainly about ______.
A. how to make wind B. the global warming C. the weather changes
A. air and water B. sun C. A and B
C
( )2. When it's cold in the northern hemisphere,it's ______ in the southern hemisphere.
A. also cold B. hot C. snowy
B
( )3. The underlined word “terrible” means “______”.
A. 很好的 B. 快乐的 C. 糟糕的
C
( )4.[主旨大意]The passage is mainly about ______.
A. how to make wind B. the global warming C. the weather changes
C
答案:
1.C 2.B 3.C 4.C
查看更多完整答案,请扫码查看