2025年同步练习册明天出版社七年级英语上册鲁教版五四制


注:目前有些书本章节名称可能整理的还不是很完善,但都是按照顺序排列的,请同学们按照顺序仔细查找。练习册 2025年同步练习册明天出版社七年级英语上册鲁教版五四制 答案主要是用来给同学们做完题方便对答案用的,请勿直接抄袭。



《2025年同步练习册明天出版社七年级英语上册鲁教版五四制》

阅读下面短文,简要回答问题。
In Toronto,Canada,it's 8:00 am. The sun is shining,and students are rushing to school. Emily,a middle school student,is walking to school with her friend. They talk about their homework and the science report they need to finish. Today,their teacher will explain a new lesson about plants. Emily is interested in plants very much.
At the same time,in Tokyo,Japan,it's 9:00 pm. Most students are at home. Hiro,a seventh grader,is sitting at his desk,doing his homework. He is studying for a maths test tomorrow. Hiro's mum brings him a glass of water and reminds(提醒)him to go to bed early. Hiro wants to finish his work,so he can explain the answers to his friends in class.
In New Delhi,India,it's 5:30 pm now. The sun is setting,and students are leaving school. Priya,a middle school student,is walking home with her friends. They talk about their day and the fun games they played during the break. Priya's little brother runs to meet her,but he drops his toy on the way. Priya picks it up and gives it back to him with a smile.
1. What is Emily doing now?
She / Emily is walking to school with her friend.

2. What does Emily need to finish?
She / Emily needs to finish the science report.

3. What does Hiro's mother remind him to do?
She reminds him to go to bed early.

4. What does Hiro want to do in class?
He wants to explain the answers to his friends in class.

5. Where does Priya come from?
She / Priya comes from New Delhi, India.
答案: 1. She / Emily is walking to school with her friend. 2. She / Emily needs to finish the science report. 3. She reminds him to go to bed early. 4. He wants to explain the answers to his friends in class. 5. She / Priya comes from New Delhi, India.
一、阅读理解(30 分)
阅读下列短文,从短文后每题所给的 A、B、C 和 D 四个选项中,选出最佳选项。
A
Dear Peter,
It is Sunday today. It's 7:00 in the evening here. I'm writing to tell you something about my life. My father is watching a talk show on CCTV. That's his favourite programme. My brother is playing computer games. The dog is taking the jacket to me. He wants me to put it on and go out for a walk with him. What a clever dog! My little sister is practising playing the piano. It sounds beautiful today. Outside,I can hear cars and buses coming and going quickly. Also,there are some boys playing ball games. It's really a noisy but happy evening.
What are your family doing? I know that time here is thirteen hours ahead(提前)of that in New York. Are you getting up? Please write to me soon.
Best wishes!
Yours,
Daniel
1. The dog wants the writer to put on the jacket because ______.(
D
)
A. he likes the jacket very much
B. he thinks the jacket is strange
C. the weather is too cold
D. he wants to go out for a walk
2. What is Daniel's sister doing?(
A
)
A. Playing the piano.
B. Playing ball games.
C. Playing with the dog.
D. Playing computer games.
3. What time is it in New York when the writer writes the letter?(
C
)
A. 4:00 am.
B. 5:00 am.
C. 6:00 am.
D. 7:00 pm.
答案: 1. D 2. A 3. C 4. B 5. D 6. B 7. B 8. A 9. A 10. D 11. B 12. C 13. A 14. B 15. C

查看更多完整答案,请扫码查看

关闭