2025年同步练习册明天出版社七年级英语上册鲁教版五四制


注:目前有些书本章节名称可能整理的还不是很完善,但都是按照顺序排列的,请同学们按照顺序仔细查找。练习册 2025年同步练习册明天出版社七年级英语上册鲁教版五四制 答案主要是用来给同学们做完题方便对答案用的,请勿直接抄袭。



《2025年同步练习册明天出版社七年级英语上册鲁教版五四制》

五、根据汉语提示完成句子(10 分)
41. 这道题一点也不难。
This problem is not difficult
at
all
.
42. 我们下个月计划去旅行。
We are planning to
go
on
a
trip
next month.
43. 她喜欢很多运动,例如足球和篮球。
She likes many sports,
such
as
soccer and basketball.
44. 你们上学期是轮流打扫教室的吗?
Did
you
take
turns
to clean the classroom last term?
45. 昨天下午他们几点到达了博物馆?
When
did
they
arrived
at
the museum yesterday afternoon?
答案: 41. at all 42. go on a trip 43. such as 44. Did;take turns 45. did;arrived at
六、阅读表达(10 分)
阅读下面短文,完成短文后的问题。
We had a terrible school trip last week.
Some students were late because of the heavy traffic (交通). Then we waited half an hour for the school bus, but it broke down on the road and it couldn't arrive. Finally, our teacher took us to take the subway. It took over an hour and then we arrived at the zoo. Most of us were all tired and hungry. We wanted to see dolphins (海豚), but there weren't any. There were some really smart seals (海豹), but we couldn't see their show because we arrived too late. None of us remembered to take a camera, so we didn't take any photos. Then it started to rain heavily, and no one had an umbrella. We couldn't see other animals because of the rain. So we went to buy some hamburgers for lunch. My classmates also had some ice-cream. But I didn't have any because I don't like it. I wanted French fries, but there weren't any in the shop. They were sold out!
At about 5 pm, we went back to school. We were wet and tired. I didn't enjoy my school trip at all.
46. How long did they wait for the school bus?
For half an hour.

47. Why did the teacher take them to take the subway?
Because the school bus broke down on the road (and it couldn't arrive).

48. What did they forget to bring?
A camera / Cameras.

49. What were sold out in the shop?
French fries.

50. What did they look like when they came back to school?
They were wet and tired.
答案: 46. For half an hour. 47. Because the school bus broke down on the road (and it couldn't arrive). 48. A camera / Cameras. 49. French fries. 50. They were wet and tired.

查看更多完整答案,请扫码查看

关闭