2025年名校课堂八年级英语上册人教版江西专版


注:目前有些书本章节名称可能整理的还不是很完善,但都是按照顺序排列的,请同学们按照顺序仔细查找。练习册 2025年名校课堂八年级英语上册人教版江西专版 答案主要是用来给同学们做完题方便对答案用的,请勿直接抄袭。



《2025年名校课堂八年级英语上册人教版江西专版》

一、用方框中所给单词的适当形式填空。
partner educate technology traffic video
1. Hurry up! Our dance
partners
(partner) are waiting for us.
2. The
traffic
in the city centre is always terrible during rush hours.
3. The teacher uses some
videos
to make the class more lively.
4. With the help of
technology
, we can learn about a lot of information on the Internet.
5. My parents thought good
education
is very important for me, so they sent me to a good school.
答案: 1. partners 2. traffic 3. videos 4. technology 5. education
二、根据汉语意思完成句子,每空一词。
6. 在这个地区,很多人活到八十多岁。
In this area, many people
live
to
be
over eighty.
7. 良好的医疗保健对每个人都非常重要。
Good
health
care
is very important for everyone.
8. 这里的交通系统连接着所有街区。
The
transport
system
here connects all the neighbourhoods.
9. 我哥哥对打篮球感兴趣。他每天放学后都打篮球。
My brother
is
interested
in
playing basketball. He plays it after school every day.
10. 有人说幸福和牢固的友谊也会影响寿命。
Some people say happiness and strong friendships also affect the
length
of
life
.
答案: 6. live to be 7. health care 8. transport system 9. is interested in 10. length of life
(
C
)11.I need ________ time to finish my homework. There are so many difficult questions.

A.less
B.fewer
C.more
D.many
答案: C
(
A
)12.Boys and girls, do you have any ________ questions?

A.other
B.others
C.the other
D.another
答案: A
(
A
)13.She showed me ________ to use the new washing machine.

A.how
B.what
C.when
D.why
答案: A
(
C
)14.I can't play with my friends after school ________ homework comes first.

A.and
B.but
C.because
D.so
答案: C
(
C
)15.—Bill called to say he wouldn't come to your party.
—What? Did he say ________?

A.else anything
B.everything else
C.anything else
D.something else
答案: C
四、阅读理解。
A
请阅读下面短文,根据短文内容从每小题所给的 A、B、C、D 四个选项中选出最佳选项。
A 北师大附属实验校本经典题
The School of Tomorrow
Schools keep changing. Every year, new inventions and products appear. Some of them are very helpful for students and teachers. Which of them will schools use? No one is sure, but here are some possible developments.

There will be robots in the schools of the future. Some people think that these robots will help students with their homework. The robots will have special software (软件) from the school. They will know what the students are studying and they will be able to help them solve problems easily.

Many teachers do not believe there will be traditional classes or classrooms. Each student in a class might study different materials at the same time. Classrooms might be in open areas and use large LCD screens.

Many people believe schools will use less paper and fewer books. In the future, students may only need to bring an e-book to school. In fact, some schools are already doing this. The e-book will store all their school materials and students can write notes and answers on the screen. They can also search for information on the Internet. Most people think students will be happy to have lighter schoolbags.

Teachers will give homework online in the future. This can help parents follow their children's progress closely. They can check their children's work and their marks through the Internet. The system will also allow students to see teaching videos and notes online. Some people wonder if students will even need to go to schools any more.
Do you believe they will come true?
( )16. What will the robots in the schools of the future do?
A. Give lessons as teachers.
B. Do homework for students.
C. Help students with their homework.
D. Help students clean the classroom.
( )17. 新考向 信息匹配 Which of the following shows the correct match of the headlines in the box below?
|a. New Ideas for Classes|
|b. Online Learning|
|c. E-books for School|
|d. Robot Teachers|
A. ①-c;②-a;③-b;④-d
B. ①-d;②-a;③-c;④-b
C. ①-a;②-b;③-c;④-d
D. ①-d;②-b;③-a;④-c
( )18. What can we know from the text?
A. Teachers won't give lessons any more.
B. Parents will give kids homework online.
C. Students won't have to take heavy schoolbags.
D. Students will always study online at home.
( )19. 新考向 写作意图 What is the main purpose of the text?
A. To help students study better online in the future.
B. To list some possible developments of future schools.
C. To tell us the important changes happened in schools.
D. To introduce some inventions and products used in schools.
( )20. 新考向 篇章结
What's the structure of the text? (①=Paragraph 1...)


答案: 16. C 17. B 18. C 19. B 20. A

查看更多完整答案,请扫码查看

关闭