2025年启东中学作业本八年级英语上册译林版徐州专版


注:目前有些书本章节名称可能整理的还不是很完善,但都是按照顺序排列的,请同学们按照顺序仔细查找。练习册 2025年启东中学作业本八年级英语上册译林版徐州专版 答案主要是用来给同学们做完题方便对答案用的,请勿直接抄袭。



《2025年启东中学作业本八年级英语上册译林版徐州专版》

( )1.What is the club trip mainly for?
A.To enjoy the beautiful sights in Leicester.
B.To work with team leaders in the zoo.
C.To watch animals the members are studying.
D.To have a picnic in the T wy cross Zoo.
C

( )2.How much should Mrs Lee pay if she books the tickets for her and her 10-year-old son Ben?
A.£25.50. B.£44. C.£18.50. D.£51.
B

( )3.If Ben wants to feed the animals in the zoo,he should ______.
A.feed the animals special food by himself
B.bring more lunch and drinks for the animals
C.wear comfortable shoes to go near the animals
D.ask zookeepers to help him in the Children's Zone
D
答案: 1. C 【点拨】根据“Do you want to take a closer look at animals you are studying?”可知,是为了观察成员们正在研究的动物。故选 C。
2. B 【点拨】根据“Booking:Adult—£25.50 Children—£18.50”可知,成人预订票是 25.5 英镑,儿童预订票是 18.5 英镑,因此李太太和 10 岁的儿子预订需支付 25.5+18.5=44 英镑。故选 B。
3. D 【点拨】根据“You can ONLY feed animals in the Children's Zone”及“Special food can be bought at the zoo and given to these animals with the help of zookeepers.”可知,如果要喂动物,要在儿童区让饲养员帮忙。故选 D。
( )4.What's the correct order of the following events?
a.The crow showed off his flying skills.
b.The swan felt pity for the crow and saved him.
c.The crow laughed at the swans' flying..
d.The crow followed the swan and got into trouble.
e.The crow challenged the swans and a strong young swan accepted it.
A.e-c-d-a-b B.a-e-c-d-b C.c-e-a-d-b D.e-a-d-c-b
C

( )5.What does the underlined word “ exhausted " in Paragraph 5 mean?
A.Tired. B.Angry.
C.Frightened. D.Regretful.
A

( )6.What can we infer(推断)from the passage?
A.The crow didn't know flying.
B.Flying skills were useless..
C.The swan saved the crow because they were good friends.
D.The swan was better at long-distance flying than the crow.
D
答案: 4. C 【点拨】根据短文描述可知,事件发生的正确顺序为 c-e-a-d-b。故选 C。
5. A 【点拨】根据“he found it hard to stay in the air,and had to struggle to keep himself from falling into the water”可知,他发现很难待在空中,不得不挣扎着不让自己掉进水里,画线词意为“疲惫不堪的,筋疲力尽的”。故选 A。
6. D 【点拨】根据“They flew on and on till they couldn't see the land and there was nothing but water on all sides.”和“He knew he had lost the competition.”可知,乌鸦是在长途飞行中输给了天鹅,可见天鹅比乌鸦更善于长途飞行。故选 D。

查看更多完整答案,请扫码查看

关闭