第12页
- 第1页
- 第2页
- 第3页
- 第4页
- 第5页
- 第6页
- 第7页
- 第8页
- 第9页
- 第10页
- 第11页
- 第12页
- 第13页
- 第14页
- 第15页
- 第16页
- 第17页
- 第18页
- 第19页
- 第20页
- 第21页
- 第22页
- 第23页
- 第24页
- 第25页
- 第26页
- 第27页
- 第28页
- 第29页
- 第30页
- 第31页
- 第32页
- 第33页
- 第34页
- 第35页
- 第36页
- 第37页
- 第38页
- 第39页
- 第40页
- 第41页
- 第42页
- 第43页
- 第44页
- 第45页
- 第46页
- 第47页
- 第48页
- 第49页
- 第50页
- 第51页
- 第52页
- 第53页
- 第54页
- 第55页
- 第56页
- 第57页
- 第58页
- 第59页
- 第60页
- 第61页
- 第62页
- 第63页
- 第64页
( )4. What does the underlined part “a prodigy” probably mean in English?
( )5. When the writer was at the new class, ______.
( )6. Which would be the best title for this passage?
A
( )5. When the writer was at the new class, ______.
B
( )6. Which would be the best title for this passage?
A
答案:
4. A 【点拨】根据“I was also a prodigy in music according to myself. I could sing better than almost everyone else in my school.”可知,作者在音乐方面表现突出,因此是一个聪明的孩子。故选 A。
5. B 【点拨】根据“My grades(成绩)began to suffer.”可知,作者学习成绩开始下滑,即在学习上遇到了困难。故选 B。
6. A 【点拨】整篇文章讲述的是作者追求完美但失败,并意识到无需完美的经历。故选 A。
4. A 【点拨】根据“I was also a prodigy in music according to myself. I could sing better than almost everyone else in my school.”可知,作者在音乐方面表现突出,因此是一个聪明的孩子。故选 A。
5. B 【点拨】根据“My grades(成绩)began to suffer.”可知,作者学习成绩开始下滑,即在学习上遇到了困难。故选 B。
6. A 【点拨】整篇文章讲述的是作者追求完美但失败,并意识到无需完美的经历。故选 A。
( )7. What does the underlined word “It” in Paragraph 2 refer to?
( )8. How many things are talked about when choosing a holiday place in the passage?
( )9. If you have two weeks away from work in summer, and love outdoor sports, which of the following trips is the best for you?
( )10. What may be the best title for the passage?
C
( )8. How many things are talked about when choosing a holiday place in the passage?
D
( )9. If you have two weeks away from work in summer, and love outdoor sports, which of the following trips is the best for you?
A
( )10. What may be the best title for the passage?
D
答案:
7. C 【点拨】根据“That is how much you want to spend. It will decide what sort of trip to go on.”可知,你想花多少钱决定你进行什么样的旅行,故推出画线部分 It 指代“你要花的钱”。故选 C。
8. D 【点拨】根据“That is how much you want to spend.”“You will also need to think about what you want from your holiday.”“Weather is also another important factor(因素).”“How much time you have for a holiday is also important”“And think about your accommodation(住宿).”及“don't forget about safety(安全)”可知,在选择度假地点时,需要考虑六个因素:金钱、你想在旅行中得到什么、天气、时间、住宿和安全问题。故选 D。
9. A 【点拨】根据“you may not want to do a lot of sightseeing in the south of Europe in the middle of summer because it's very hot! How much time you have for a holiday is also important,especially when you're travelling a long way. If you have two weeks away from work,you may not want to spend four of the days travelling or dealing with jet lag(时差)!”可知,如果你有两周的时间,你可能不想在盛夏去欧洲南部观光,因为那里很热,你可能不想花四天时间旅行或处理时差,故推知“海南十天水上运动之旅”比较适合两周的假期。故选 A。
10. D 【点拨】通读全文可知,本文主要讲述了如何选择一个度假地点。故选 D。
7. C 【点拨】根据“That is how much you want to spend. It will decide what sort of trip to go on.”可知,你想花多少钱决定你进行什么样的旅行,故推出画线部分 It 指代“你要花的钱”。故选 C。
8. D 【点拨】根据“That is how much you want to spend.”“You will also need to think about what you want from your holiday.”“Weather is also another important factor(因素).”“How much time you have for a holiday is also important”“And think about your accommodation(住宿).”及“don't forget about safety(安全)”可知,在选择度假地点时,需要考虑六个因素:金钱、你想在旅行中得到什么、天气、时间、住宿和安全问题。故选 D。
9. A 【点拨】根据“you may not want to do a lot of sightseeing in the south of Europe in the middle of summer because it's very hot! How much time you have for a holiday is also important,especially when you're travelling a long way. If you have two weeks away from work,you may not want to spend four of the days travelling or dealing with jet lag(时差)!”可知,如果你有两周的时间,你可能不想在盛夏去欧洲南部观光,因为那里很热,你可能不想花四天时间旅行或处理时差,故推知“海南十天水上运动之旅”比较适合两周的假期。故选 A。
10. D 【点拨】通读全文可知,本文主要讲述了如何选择一个度假地点。故选 D。
查看更多完整答案,请扫码查看