第64页
- 第1页
- 第2页
- 第3页
- 第4页
- 第5页
- 第6页
- 第7页
- 第8页
- 第9页
- 第10页
- 第11页
- 第12页
- 第13页
- 第14页
- 第15页
- 第16页
- 第17页
- 第18页
- 第19页
- 第20页
- 第21页
- 第22页
- 第23页
- 第24页
- 第25页
- 第26页
- 第27页
- 第28页
- 第29页
- 第30页
- 第31页
- 第32页
- 第33页
- 第34页
- 第35页
- 第36页
- 第37页
- 第38页
- 第39页
- 第40页
- 第41页
- 第42页
- 第43页
- 第44页
- 第45页
- 第46页
- 第47页
- 第48页
- 第49页
- 第50页
- 第51页
- 第52页
- 第53页
- 第54页
- 第55页
- 第56页
- 第57页
- 第58页
- 第59页
- 第60页
- 第61页
- 第62页
- 第63页
- 第64页
- 第65页
- 第66页
- 第67页
- 第68页
- 第69页
- 第70页
- 第71页
- 第72页
- 第73页
- 第74页
- 第75页
- 第76页
- 第77页
- 第78页
- 第79页
- 第80页
1. He
2.
3.
4.
5. What
can't
speak Chinese.2.
How old is
Lucy?3.
What subjects
do you like?4.
Does
he help
sick people in the hospital?5. What
does
your friend's mother do
?
答案:
1. can't 2. How old is 3. What subjects
4. Does,help 5. does,do
4. Does,help 5. does,do
六、根据上下文,补全对话。
A: 1.
B: She's Lucy. She is ten years old.
A: 2.
B: She 3.
A: Can she 4.
B: 5.
A: 6.
B: Yes. She 7.
A: 1.
Who
is your e-friend,Liangliang?B: She's Lucy. She is ten years old.
A: 2.
Where
does she live?B: She 3.
lives
in the US.A: Can she 4.
speak
Chinese very well?B: 5.
Yes
,she can. She studies Chinese after school.A: 6.
Does
she have any hobbies?B: Yes. She 7.
likes
swimming and watching films.
答案:
1. Who 2. Where 3. lives 4. speak
5. Yes 6. Does 7. likes
5. Yes 6. Does 7. likes
七、阅读短文,判断下列句子正(T)误(F)。
I have an e-friend. His name is Alex. He is twelve years old. He studies at Youth Primary School. He goes to school by bus every day. He doesn't have any lessons at weekends. On Saturday Alex often goes to the library. He likes reading picture books very much. On Sunday,he usually goes to the park. Alex often rides a bike in the park. Sometimes he goes swimming. He swims well. And he plays basketball well too. He's good at sports.
(
(
(
(
(
I have an e-friend. His name is Alex. He is twelve years old. He studies at Youth Primary School. He goes to school by bus every day. He doesn't have any lessons at weekends. On Saturday Alex often goes to the library. He likes reading picture books very much. On Sunday,he usually goes to the park. Alex often rides a bike in the park. Sometimes he goes swimming. He swims well. And he plays basketball well too. He's good at sports.
(
T
)1. Alex is 12 years old.(
T
)2. Alex doesn't go to school at weekends.(
F
)3. Alex often goes to the park on Saturday.(
F
)4. Alex isn't good at sports.(
T
)5. Alex can play basketball well.
答案:
1. T 2. T 3. F 4. F 5. T
1. 细节理解题。根据"His name is Alex. He is twelve years old."可知,Alex 12 岁。故填 T。
2. 细节理解题。根据"He doesn't have any lessons at weekends."可知,Alex 周末不去上学。故填 T。
3. 细节理解题。根据"On Sunday,he usually goes to the park."可知,Alex 经常周日去公园。故填 F。
4. 细节理解题。根据"He's good at sports."可知,Alex 擅长运动。故填 F。
5. 细节理解题。根据"And he plays basketball well too."可知,Alex 打篮球打得好。故填 T。
1. 细节理解题。根据"His name is Alex. He is twelve years old."可知,Alex 12 岁。故填 T。
2. 细节理解题。根据"He doesn't have any lessons at weekends."可知,Alex 周末不去上学。故填 T。
3. 细节理解题。根据"On Sunday,he usually goes to the park."可知,Alex 经常周日去公园。故填 F。
4. 细节理解题。根据"He's good at sports."可知,Alex 擅长运动。故填 F。
5. 细节理解题。根据"And he plays basketball well too."可知,Alex 打篮球打得好。故填 T。
查看更多完整答案,请扫码查看