第40页
- 第1页
- 第2页
- 第3页
- 第4页
- 第5页
- 第6页
- 第7页
- 第8页
- 第9页
- 第10页
- 第11页
- 第12页
- 第13页
- 第14页
- 第15页
- 第16页
- 第17页
- 第18页
- 第19页
- 第20页
- 第21页
- 第22页
- 第23页
- 第24页
- 第25页
- 第26页
- 第27页
- 第28页
- 第29页
- 第30页
- 第31页
- 第32页
- 第33页
- 第34页
- 第35页
- 第36页
- 第37页
- 第38页
- 第39页
- 第40页
- 第41页
- 第42页
- 第43页
- 第44页
- 第45页
- 第46页
- 第47页
- 第48页
- 第49页
- 第50页
- 第51页
- 第52页
- 第53页
- 第54页
- 第55页
- 第56页
- 第57页
- 第58页
- 第59页
- 第60页
- 第61页
- 第62页
- 第63页
- 第64页
- 第65页
- 第66页
- 第67页
- 第68页
- 第69页
- 第70页
- 第71页
- 第72页
- 第73页
- 第74页
- 第75页
- 第76页
- 第77页
- 第78页
- 第79页
- 第80页
( )1. What is Wu Chenxi's hobby?
A. Her hobby is playing sports.
B. Her hobby is cooking.
C. Her hobby is drawing.
( )2. What happens to Zhao Yike with the "Double Reduction"?
A. She has no homework and tests now.
B. She has less homework now.
C. She finishes homework at home.
( )3. What does Li Wei often do at weekends?
A. He often has an English class.
B. He often plays football with his friends.
C. He often cleans his room.
( )4. Coding Class means "______" in Chinese.
A. 编程课
B. 乐高课
C. 航模课
( )5. What's this passage(文章) about?
A. It is about the Second Class.
B. It is about hobbies.
C. It is about changes in students' life after the "Double Reduction".
A. Her hobby is playing sports.
B. Her hobby is cooking.
C. Her hobby is drawing.
C
( )2. What happens to Zhao Yike with the "Double Reduction"?
A. She has no homework and tests now.
B. She has less homework now.
C. She finishes homework at home.
B
( )3. What does Li Wei often do at weekends?
A. He often has an English class.
B. He often plays football with his friends.
C. He often cleans his room.
B
( )4. Coding Class means "______" in Chinese.
A. 编程课
B. 乐高课
C. 航模课
A
( )5. What's this passage(文章) about?
A. It is about the Second Class.
B. It is about hobbies.
C. It is about changes in students' life after the "Double Reduction".
C
答案:
1. C 细节理解题。根据“I like drawing but I'm not very good at it.”可知,吴晨希的爱好是画画。故选 C。
2. B 细节理解题。根据“We have less homework now.”可知,“双减”政策使赵依可的家庭作业更少了。故选 B。
3. B 细节理解题。根据“I often play football with my friends on the weekend.”可知,李威在周末经常和朋友们踢足球。故选 B。
4. A 推理判断题。根据“I can design a lot of games with the computer.”可知,这个是编程课。故选 A。
5. C 文章大意题。根据“Hi,everyone! What do you think of 'Double Reduction'?”以及短文中学生们对于“双减”后的生活变化的描述可知,本文主要是关于“双减”政策后学生学习和生活的改变。故选 C。
2. B 细节理解题。根据“We have less homework now.”可知,“双减”政策使赵依可的家庭作业更少了。故选 B。
3. B 细节理解题。根据“I often play football with my friends on the weekend.”可知,李威在周末经常和朋友们踢足球。故选 B。
4. A 推理判断题。根据“I can design a lot of games with the computer.”可知,这个是编程课。故选 A。
5. C 文章大意题。根据“Hi,everyone! What do you think of 'Double Reduction'?”以及短文中学生们对于“双减”后的生活变化的描述可知,本文主要是关于“双减”政策后学生学习和生活的改变。故选 C。
查看更多完整答案,请扫码查看