第19页
- 第1页
- 第2页
- 第3页
- 第4页
- 第5页
- 第6页
- 第7页
- 第8页
- 第9页
- 第10页
- 第11页
- 第12页
- 第13页
- 第14页
- 第15页
- 第16页
- 第17页
- 第18页
- 第19页
- 第20页
- 第21页
- 第22页
- 第23页
- 第24页
- 第25页
- 第26页
- 第27页
- 第28页
- 第29页
- 第30页
- 第31页
- 第32页
- 第33页
- 第34页
- 第35页
- 第36页
- 第37页
- 第38页
- 第39页
- 第40页
- 第41页
- 第42页
- 第43页
- 第44页
- 第45页
- 第46页
- 第47页
- 第48页
- 第49页
- 第50页
- 第51页
- 第52页
- 第53页
- 第54页
- 第55页
- 第56页
- 第57页
- 第58页
- 第59页
- 第60页
- 第61页
- 第62页
- 第63页
- 第64页
- 第65页
- 第66页
- 第67页
- 第68页
- 第69页
- 第70页
- 第71页
- 第72页
- 第73页
- 第74页
- 第75页
- 第76页
- 第77页
- 第78页
- 第79页
- 第80页
- 第81页
- 第82页
- 第83页
- 第84页
- 第85页
- 第86页
- 第87页
- 第88页
- 第89页
- 第90页
- 第91页
- 第92页
- 第93页
- 第94页
- 第95页
- 第96页
- 第97页
- 第98页
- 第99页
- 第100页
五 新情境 科普知识 根据常识判断句子或对话的正(√)误(×)。
(
(
(
(
(
×
)1. There are twelve hours (小时) in a day.(
√
)2. In the 24-hour clock system (24 小时制), 8:30 p.m. is 20:30.(
√
)3. You can see the sunrise (日出) at six o'clock in the morning.(
×
)4. —What time is it? —It's four thirty. Time for lunch.
答案:
1. × 2. √ 3. √ 4. ×
六 新题型 统计图表 芃芃的一天非常充实。阅读短文,完成下列任务。
Pengpeng's Day
Pengpeng gets up at seven o'clock in the morning. He has breakfast at seven thirty. He has some noodles (面条) and vegetables (蔬菜). Then, he goes to school at eight o'clock. He has lunch at twelve o'clock at school. He goes home at four fifteen in the afternoon. He does his homework at four forty-five. And then he has dinner with his family at six o'clock. He has some chicken (鸡肉), vegetables and rice (米饭). After that, he plays with his friends for an hour. It's nine thirty in the evening. It's time to go to bed for Pengpeng.
任务一:根据短文内容,完成芃芃的时间表。

任务二:根据短文内容,判断句子正误,正确的写“T”,错误的写“F”。
(
(
Pengpeng's Day
Pengpeng gets up at seven o'clock in the morning. He has breakfast at seven thirty. He has some noodles (面条) and vegetables (蔬菜). Then, he goes to school at eight o'clock. He has lunch at twelve o'clock at school. He goes home at four fifteen in the afternoon. He does his homework at four forty-five. And then he has dinner with his family at six o'clock. He has some chicken (鸡肉), vegetables and rice (米饭). After that, he plays with his friends for an hour. It's nine thirty in the evening. It's time to go to bed for Pengpeng.
任务一:根据短文内容,完成芃芃的时间表。
任务二:根据短文内容,判断句子正误,正确的写“T”,错误的写“F”。
(
T
)1. Pengpeng has noodles and vegetables for breakfast.(
F
)2. Pengpeng plays with his toys for an hour after dinner.
答案:
任务一:1. 7:30 a.m. 2. go to school 3. have lunch 4. 4:15 p.m. 5. do homework 6. have dinner 7. 9:30 p.m.
任务二:1. T 2. F
任务二:1. T 2. F
查看更多完整答案,请扫码查看