2025年亮点给力新情境素养卷六年级英语上册译林版


注:目前有些书本章节名称可能整理的还不是很完善,但都是按照顺序排列的,请同学们按照顺序仔细查找。练习册 2025年亮点给力新情境素养卷六年级英语上册译林版 答案主要是用来给同学们做完题方便对答案用的,请勿直接抄袭。



《2025年亮点给力新情境素养卷六年级英语上册译林版》

(
F
)1. Kuang Heng studied hard in the school during the day.
(
T
)2. Kuang Heng read books with tiny(微弱的) light every night.
(
F
)3. Kuang Heng came to his neighbour's house to read at first.
(
T
)4. When Kuang Heng grew up,he helped many people.
(
T
)5. In Chinese,the story is known as "凿壁偷光".
答案: 1. F 2. T 3. F 4. T 5. T
(一)阅读短文,选择正确的答案。
(
B
)1. What did the man see in the village?
A. Chains.
B. Elephants.
C. Cages.
(
A
)2. The elephants never tried to break free from the ropes because they ______.
A. thought they cannot
B. were too old to do it
C. liked their living places
(
B
)3. How did the man feel after he heard what the trainer said?
A. Afraid.
B. Surprised.
C. Angry.
(
A
)4. 新趋势 句子回填 Which of the following is the missing part in the last paragraph?
A. Failure is part of learning
B. We should be different from others
C. Helping animals is helping ourselves
(
C
)5. What is the best title for this text?
A. A wonderful trip
B. The elephants' training
C. The elephants' rope
(二)图图参加了游泳课,但是他觉得很难,所以上了两节课后就想放弃,他和亮亮说了自己的苦恼……请根据短文内容及生活实际,从方框中选择合适的内容,并用其适当形式将他们的对话补充完整。
learn rope run away elephant could try swim grow up easy
Tutu: I think
swimming
is so hard. And I am afraid of water.
Liangliang: Do you know? Once a man trained a group of
elephants
. They were only tied with a small
rope
. But the elephants didn't
run away
.
Tutu: But it was very
easy
for them to do that.
Liangliang: That's right. They
couldn't
run away at first. So they believed they still couldn't do that when they
grew up
. Then they didn't try any more.
Tutu: I see. Maybe I should
try
more.
Liangliang: I also want to
learn
to swim. Let's swim together!
Tutu: Sounds great!
答案: (一)1. B 2. A 3. B 4. A 5. C
(二)swimming,elephants,rope,run away,easy,couldn't,grew up,try,learn

查看更多完整答案,请扫码查看

关闭