2025年习题e百课时训练九年级英语全一册人教版


注:目前有些书本章节名称可能整理的还不是很完善,但都是按照顺序排列的,请同学们按照顺序仔细查找。练习册 2025年习题e百课时训练九年级英语全一册人教版 答案主要是用来给同学们做完题方便对答案用的,请勿直接抄袭。



《2025年习题e百课时训练九年级英语全一册人教版》

1. They
gathered
(聚集)to celebrate their father's birthday yesterday.
2. People like to
count
(数)down to welcome the new year.
3. A famous tradition
involves
(包含)the dropping of a big ball.
4. The piano
holds
(拥有;持有)great importance to me. It's a gift from my dear grandma.
5. People sweep out
dust
(尘土),hang
couplets
(对联),set off
fireworks
(烟花)and enjoy lion or dragon dance.
6. This reunion shows that family is
hugely
(极其)important in Chinese culture.
7. In Egypt,Sham El-Nessim marks the
beginning
(开始)of spring.
8. Do you have any plans for the
coming
(下一个的)year?
答案: 1. gathered 2. count 3. involves 4. holds 5. dust,couplets,fireworks 6. hugely 7. beginning 8. coming
二、完形填空
One New Year morning,Edward got up early. He wanted to be the 1
A
to wish a happy New Year.
He 2
B
"Happy New Year" to every one of his family. His father gave him two dollars. He was very 3
C
. He wanted to buy some nice 4
A
.
On the way to the bookshop,he saw a poor family,the father,mother and three children walking in the cold wind.
"I wish you a happy New Year," Edward said to them. The man shook his head. "You do not 5
D
this country?" asked Edward. The man again shook his 6
B
. He couldn't speak English,7
C
he pointed to the children,as if to say,"These little ones have had nothing to 8
A
for a long time."
Edward 9
B
understood that they were in trouble. He took out his 10
C
and gave them to the couple. They said something in their language. Maybe it meant,"Thank you and we will 11
D
you forever."
When Edward came home,his father asked,"What books did you buy?"
He answered,"I have bought no books. I gave my money to some 12
B
people. They seemed to be very hungry and tired. I can 13
A
for my books till next New Year."
"My dear boy," said his father. "Here are some books. I give them to you as a 14
D
for your kindness."
Always be ready to 15
C
people around you and every year of your life will be a happy New Year!
答案: 1. A 2. B 3. C 4. A 5. D 6. B 7. C 8. A 9. B 10. C 11. D 12. B 13. A 14. D 15. C
(
B
)1. The underlined word "atmosphere" in Paragraph l means "______" in Chinese.
A.特色 B.氛围 C.活动 D.观摩
(
C
)2. It is easier for people to go back home because ______. A. they have more holidays than before B. they don't live far from their workplaces C.transportation has become more convenient D. most families have their own personal cars
(
D
)3. Which of the following isn't mentioned(未被提及) in the passage?
A. The meaning of the Mid-Autumn Festival. B.The traditional food of the Mid-Autumn Festival. C. The change of the way people celebrate the Mid-Autumn Festival. D.The history of the Mid-Autumn Festival.(
A
)4.What can we learn from the passage? A.We should pay more attention to our own traditional festivals.B.Few people know about the stories behind the traditional festivals. C.We are too young to play a part in protecting the traditional festivals. D.People have fewer choices on how to spend traditional festivals now.
答案: 1. B 2. C 3. D 4. A

查看更多完整答案,请扫码查看

关闭