2025年全效学习七年级英语上册人教版


注:目前有些书本章节名称可能整理的还不是很完善,但都是按照顺序排列的,请同学们按照顺序仔细查找。练习册 2025年全效学习七年级英语上册人教版 答案主要是用来给同学们做完题方便对答案用的,请勿直接抄袭。



《2025年全效学习七年级英语上册人教版》

Ⅰ.词汇运用
阅读下面短文,根据括号内所给汉语注释写出单词的正确形式(每空一词)。
The school is a special place. I learn about the magic of 1.
geography
(地理)and the world's different places there.
2.
French
(法语)is one of my favourite subjects. I enjoy learning new words,and I dream of travelling to France in the 3.
future
(未来). We also learn to play 4.
instruments
(乐器)in music class. It can make our life 5.
fun/interesting
(有趣). My friend Mike likes maths,because he is good with 6.
numbers
(数字). He is so 7.
excellent/great
(优秀).
8.
Problems
(困难)are part of school life,but with the help of my teachers and friends,I can work them out. 9.
Everyone/Everybody
(所有人)is kind. This 10.
term
(学期),I am sure I can make more friends.
答案: Ⅰ .1.geography 2.French 3.future 4.instruments 5.fun/interesting 6.numbers 7.excellent/great 8.Problems 9.Everyone/Everybody 10.term
Ⅱ.阅读理解
在园艺课程里,学生们不仅能亲近自然,增进园艺知识,还能通过劳作提高动手能力,进而启迪智慧,激发潜能,磨砺吃苦耐劳的意志。“以劳树德,以劳育美”,坚持“五育并举”,培养全面发展的学生。
A
Now,there are more schools paying attention to gardening lessons. Parents and teachers like these hands-on(动手的)lessons.
Students love the gardening lessons too. In the lessons,students have a new way to learn some things.
Students like the lessons because they can help them relax(放松). They don't have to sit at their desks in the classroom all day. They can get out and it's good for their eyes. Also,the gardening lessons can teach them some things that they cannot learn in the classroom.
In the gardens,teachers ask all the students to watch seriously. The students can see how the flowers grow(成长). But some schools don't have much room for a garden. Then the students can go to parks.
"Gardening is an important subject," a lot of teachers say. "It lets students know where our food comes from,and makes them have their duty(责任)for their home."

(
B
)1. Why do the parents and teachers like school gardening?
A. Because they can get out.
B. Because it is a hands-on lesson.
C. Because it is an easy lesson.
D. Because they like flowers.
(
C
)2. What does the underlined word "seriously" in Paragraph 4 mean?
A. Differently.
B. Smartly.
C. Carefully.
D. Specially.
(
C
)3. What can we learn from the text?
A. Gardening isn't a subject.
B. Students don't like gardening.
C. Gardening is good for students' eyes.
D. Students can have the gardening lesson in the classroom.
(
D
)4. What's the best title for the text?
A. How to Grow Flowers
B. How to Relax
C. Getting Out
D. Gardening Lessons in Schools
答案: Ⅱ.1—4 BCCD

查看更多完整答案,请扫码查看

关闭