Ⅵ.阅读理解

(
A. Henry.
B. Sarah.
C. Li Lei.
D. Linda.
(
A. Reading books.
B. Enjoying meals.
C. Playing sport.
D. Playing computer games.
(
A. Their friends.
B. Their favourite countries.
C. Their favourite sport.
D. Their favourite places at school.
(
B
)1. Who is 15 years old?A. Henry.
B. Sarah.
C. Li Lei.
D. Linda.
(
C
)2. What does Li Lei like doing after school?A. Reading books.
B. Enjoying meals.
C. Playing sport.
D. Playing computer games.
(
D
)3. What are the students talking about?A. Their friends.
B. Their favourite countries.
C. Their favourite sport.
D. Their favourite places at school.
答案:
VI.1—3 BCD
Ⅶ.任务型阅读
阅读下面短文,根据短文内容完成句子。每空限填一词。
Mike is a student at King Middle School. He lives with his parents. His father is a police officer and his mother is a teacher. Mike has a small cat.
Their house is beautiful. There are two bedrooms in it. One is for Mike's parents and the other is for Mike. In Mike's bedroom,there is a house for his cat. It's small but nice. His cat likes sleeping in its house.
There is a small garden in front of their house. In summer,there are beautiful flowers of different colours in the garden. Mike likes drawing,so he draws many pictures of the flowers. There are also two big trees in the garden. And there is a swing(秋千)between the two trees. Mike likes playing on the swing there.
1. Mike lives with his
2. There are
3. The house for Mike's cat is
4. Mike draws many pictures of the
5. Mike likes playing on the
阅读下面短文,根据短文内容完成句子。每空限填一词。
Mike is a student at King Middle School. He lives with his parents. His father is a police officer and his mother is a teacher. Mike has a small cat.
Their house is beautiful. There are two bedrooms in it. One is for Mike's parents and the other is for Mike. In Mike's bedroom,there is a house for his cat. It's small but nice. His cat likes sleeping in its house.
There is a small garden in front of their house. In summer,there are beautiful flowers of different colours in the garden. Mike likes drawing,so he draws many pictures of the flowers. There are also two big trees in the garden. And there is a swing(秋千)between the two trees. Mike likes playing on the swing there.
1. Mike lives with his
parents
.2. There are
two/2
bedrooms in Mike's house.3. The house for Mike's cat is
small
but nice.4. Mike draws many pictures of the
flowers
.5. Mike likes playing on the
swing
.
答案:
VII.1. parents 2. two/2 3. small 4. flowers 5. swing
不知你是否记住了画波浪线的单词?请再复习一遍并收入你的小词典!
1. 成长
2. 创造力
3. 一餐
1. 成长
grow
2. 创造力
creativity
3. 一餐
meal
答案:
词汇拓展:1. grow 2. creativity 3. meal
查看更多完整答案,请扫码查看