2025年亮点给力提优班五年级英语上册译林版


注:目前有些书本章节名称可能整理的还不是很完善,但都是按照顺序排列的,请同学们按照顺序仔细查找。练习册 2025年亮点给力提优班五年级英语上册译林版 答案主要是用来给同学们做完题方便对答案用的,请勿直接抄袭。



《2025年亮点给力提优班五年级英语上册译林版》

(一)1.
cinema
2.
library
3.
park

(二)(
T
)1.
(
F
)2.
(
T
)3.
(
F
)4.
答案: (一)1. cinema 2. library 3. park
(二)1. T
2. F 解析·由短文中“There are many books in the library. I often read books in it on Sunday afternoon.”可知,Lisa 星期日下午经常在图书馆里读书,而不是星期六下午,故填F。
3. T 4. F
Hello, everyone. Welcome to the nature park.
There is a village in the park. In the village,you can see some small houses. There are a lot of hills behind the houses. Beside the houses,there are many tall trees. There is a lake in the village too. People can go boating on the lake. Look! There are many birds singing in the sky. They like the beautiful park too!
答案: 示例:
Hello,everyone. Welcome to the nature park. There is a village in the park. In the village,you can see some small houses. There are a lot of hills behind the houses. Beside the houses,there are many tall trees. There is a lake in the village too. People can go boating on the lake. Look! There are many birds singing in the sky. They like the beautiful park too!

查看更多完整答案,请扫码查看

关闭