第65页
- 第1页
- 第2页
- 第3页
- 第4页
- 第5页
- 第6页
- 第7页
- 第8页
- 第9页
- 第10页
- 第11页
- 第12页
- 第13页
- 第14页
- 第15页
- 第16页
- 第17页
- 第18页
- 第19页
- 第20页
- 第21页
- 第22页
- 第23页
- 第24页
- 第25页
- 第26页
- 第27页
- 第28页
- 第29页
- 第30页
- 第31页
- 第32页
- 第33页
- 第34页
- 第35页
- 第36页
- 第37页
- 第38页
- 第39页
- 第40页
- 第41页
- 第42页
- 第43页
- 第44页
- 第45页
- 第46页
- 第47页
- 第48页
- 第49页
- 第50页
- 第51页
- 第52页
- 第53页
- 第54页
- 第55页
- 第56页
- 第57页
- 第58页
- 第59页
- 第60页
- 第61页
- 第62页
- 第63页
- 第64页
- 第65页
- 第66页
- 第67页
- 第68页
- 第69页
- 第70页
- 第71页
- 第72页
- 第73页
- 第74页
- 第75页
- 第76页
- 第77页
- 第78页
- 第79页
- 第80页
- 第81页
- 第82页
- 第83页
- 第84页
- 第85页
- 第86页
- 第87页
- 第88页
- 第89页
- 第90页
- 第91页
- 第92页
- 第93页
- 第94页
- 第95页
- 第96页
- 第97页
- 第98页
- 第99页
- 第100页
- 第101页
- 第102页
- 第103页
- 第104页
- 第105页
- 第106页
- 第107页
- 第108页
- 第109页
- 第110页
- 第111页
- 第112页
- 第113页
- 第114页
- 第115页
- 第116页
- 第117页
- 第118页
- 第119页
- 第120页
- 第121页
- 第122页
- 第123页
- 第124页
- 第125页
- 第126页
- 第127页
- 第128页
- 第129页
- 第130页
- 第131页
- 第132页
( ) 1. 🆕考法·信息组合 Which of the following things are needed in the DIY course?
a. cork
b. stick
c. rope
d. scissors
e. glue
f. tape
A. bcef
B. bcde
C. abde
D. abce
( ) 2. The underlined word "that" refers to ______.
A. choosing the three corks
B. joining corks together
C. placing corks in order
D. making a hole in the cork
( ) 3. 🆕考法·逻辑排序 According to the writer, the correct step of making a boat is ______.
a. make a hole in the middle of a cork with a stick
b. place the stick into the hole of the middle cork
c. use coloured paper to cut a sail shape and a triangle shape
d. glue the triangle shape on the top of the stick to make a flag
e. glue three corks together and join them with two elastic bands
f. put the stick with the flag through the holes of the sail shape
A. a-e-b-c-f-d
B. e-a-d-f-c-b
C. c-d-e-a-f-b
D. a-e-c-d-f-b
( ) 4. According to the passage, children should not ______.
A. use elastic bands
B. float the boat in a pool alone
C. glue the flag on top
D. ask for help when cutting a stick
( ) 5. You may read the passage from a ______.
A. story
B. newspaper
C. poster
D. comic book
a. cork
b. stick
c. rope
d. scissors
e. glue
f. tape
A. bcef
B. bcde
C. abde
D. abce
C
( ) 2. The underlined word "that" refers to ______.
A. choosing the three corks
B. joining corks together
C. placing corks in order
D. making a hole in the cork
B
( ) 3. 🆕考法·逻辑排序 According to the writer, the correct step of making a boat is ______.
a. make a hole in the middle of a cork with a stick
b. place the stick into the hole of the middle cork
c. use coloured paper to cut a sail shape and a triangle shape
d. glue the triangle shape on the top of the stick to make a flag
e. glue three corks together and join them with two elastic bands
f. put the stick with the flag through the holes of the sail shape
A. a-e-b-c-f-d
B. e-a-d-f-c-b
C. c-d-e-a-f-b
D. a-e-c-d-f-b
D
( ) 4. According to the passage, children should not ______.
A. use elastic bands
B. float the boat in a pool alone
C. glue the flag on top
D. ask for help when cutting a stick
B
( ) 5. You may read the passage from a ______.
A. story
B. newspaper
C. poster
D. comic book
C
答案:
1. C【点拨】细节理解题。根据“3 corks, elastic bands, coloured paper, a stick, glue, scissors”可知,所需的物品有软木塞(a)、棍子(b)、剪刀(d)、胶水(e),故选 C。2. B【点拨】代词指代题。根据“Join them together with two elastic bands. Your boat can be better if you glue the corks before that.”(用两条橡皮筋把它们绑在一起。如果你在那之前把软木塞粘好,你的船会更好。)可知,that 指代上文的“把软木塞绑在一起”,故选 B。3. D【点拨】细节理解题。根据“Use a stick to make a hole in the ... boat is completely done!”可知,正确的顺序是:a(在软木塞中间戳洞)、e(用胶水将软木塞粘在一起并用橡皮筋固定)、c(用彩纸剪一个帆和一个三角形)、d(用胶水将三角形粘贴在旗杆的顶部作为旗帜)、f(将旗杆穿过帆的两个孔)、b(将旗杆放入中间软木塞的洞中)。4. B【点拨】细节理解题。根据“Don't let children play by the pool on their own.”可知,儿童不应该独自靠近泳池玩。5. C【点拨】推理判断题。根据“If you want to learn more self-made works, please join our DIY Club!”,可知最可能出现在宣传 DIY 活动的海报上,故选 C。
查看更多完整答案,请扫码查看