2025年课时提优计划作业本九年级英语上册译林版苏州专版


注:目前有些书本章节名称可能整理的还不是很完善,但都是按照顺序排列的,请同学们按照顺序仔细查找。练习册 2025年课时提优计划作业本九年级英语上册译林版苏州专版 答案主要是用来给同学们做完题方便对答案用的,请勿直接抄袭。



《2025年课时提优计划作业本九年级英语上册译林版苏州专版》

1. As
leaders
(领导者) of the groups, they all want their own teams to win in the final.
2. The
universities
(大学) which were mentioned by the engineer require high standards of the teachers' performance.
3. I
simply
(简直) couldn't believe my eyes when I saw the real pyramids in Egypt.
4. Encouraged by her parents, the blind girl didn't
lose
heart and kept on trying.
5. He didn't
score/succeed
in the match, but it doesn't mean he is a bad player.
答案: 1. leaders 2. universities 3. simply 4. lose 5. score/succeed
二、选词填空
force tool education simple refuse
1. This book is much
more educational
than that one.
2. Our help
was refused
to accept by Linda; she thought she could do it alone.
3. He was
forced
to leave school because of his poor health.
4. It's not wise to judge a man
simply
by his appearance.
5. Usually, we take some
tools
to different places to do some cleaning.
答案: 1. more educational 2. was refused 3. forced 4. simply 5. tools
1. He
tried out for
the school team and failed, but he didn't
lose heart
.
2. I'm wondering
how I can get my parents to change their mind/how to get my parents to change their mind
.
3.
A high score
in a match
brought him to the attention of
that famous university.
4. The computer programmer
refused to accept
my advice.
5. The basketball player
led his team to
the final of the NBA six times.
答案: 1. tried out for;lose heart 2. how I can get my parents to change their mind/how to get my parents to change their mind 3. A high score;brought him to the attention of 4. refused to accept 5. led his team to
(
B
)1. Where did the author usually get his clothes as a kid?
A. His mum bought them for him.
B. They were from other families.
C. Other poor kids collected them for him.
D. They were handed down by his brothers.
(
C
)2. What did the author mean by the underlined sentence in Paragraph 5?
A. The tables had been folded up so that Charlie could serve him better.
B. He became angry because Charlie called him "Sir".
C. He was in a stronger position than Charlie.
D. The idea to take revenge on Charlie tormented him.
(
D
)3. What is the best title for the passage?
A. Live Your Own Dream
B. Relive Your Childhood Memory
C. Love But Not Hate Your Enemy
D. Grow Up and Let It Go
答案: 1—3 BCD

查看更多完整答案,请扫码查看

关闭