2025年综合应用创新题典中点九年级英语全一册译林版


注:目前有些书本章节名称可能整理的还不是很完善,但都是按照顺序排列的,请同学们按照顺序仔细查找。练习册 2025年综合应用创新题典中点九年级英语全一册译林版 答案主要是用来给同学们做完题方便对答案用的,请勿直接抄袭。



《2025年综合应用创新题典中点九年级英语全一册译林版》

第162页
五、阅读短文,在空白处填入一个适当的单词或括号内单词的正确形式
Have you ever been to Singapore? For thousands of tourists from China, this country in Southeast Asia is a 1.
wonderful
(wonder) place to take a holiday. On one hand, more than three 2.
quarters
(quarter) of the population are Chinese, so you can 3.
simply
(simple) speak Mandarin a lot of the time. On the other hand, Singapore is an English-speaking country, so it’s also a good place 4.
to practice
(practice) your English!
Have you ever 5.
tried
(try) Chinese food outside of China? In Singapore, you won’t have any problem 6.
getting
(get) food from China. Singapore is also an excellent place to try new food. Whether you like Indian food, Western food or 7.
Japanese
(Japan) food, you’ll find it in Singapore!
Have you ever been to a zoo at night? Singapore has a Night Safari (夜间野生动物园). It might seem strange to visit 8.
a
zoo when it’s dark. A lot of animals only wake up at night, so this is the 9.
best
(good) time to watch them. At the Night Safari, you can watch animals in a 10.
more natural
(natural) environment than in a normal zoo.
答案: 1. wonderful 2. quarters 3. simply 4. to practice 5. tried 6. getting 7. Japanese 8. a 9. best 10. more natural
(
C
) 1. What does the underlined word “It” in Paragraph 1 refer to?
A. A silent film.
B. The mirror.
C. Body language.
D. A person’s feeling.
(
A
) 2. According to the passage, which one has the similar meaning from culture to culture?
A. Turning red-faced.
B. Direct eye contact.
C. The OK sign.
D. A simple handshake.
(
A
) 3. 新考法·篇章结构 Which of the following shows the structure of the passage?

(
D
) 4. Which of the following is the best title for the passage?
A. Body language is more important
B. Body language helps you go travelling
C. Body language never changes among cultures
D. Body language influences communication
答案: 1. C【点拨】代词指代题。根据“Body language ... at all.”可知,肢体语言,就像面部表情一样,是一个人表达情感的镜子,它帮助我们在不用说太多的情况下进行沟通。此处的“It”指代的应是肢体语言。故选C。2. A 3. A 4. D【点拨】最佳标题题。通读全文可知,文章主要介绍了肢体语言对交流的影响。故选D。

查看更多完整答案,请扫码查看

关闭