第5页
- 第1页
- 第2页
- 第3页
- 第4页
- 第5页
- 第6页
- 第7页
- 第8页
- 第9页
- 第10页
- 第11页
- 第12页
- 第13页
- 第14页
- 第15页
- 第16页
- 第17页
- 第18页
- 第19页
- 第20页
- 第21页
- 第22页
- 第23页
- 第24页
- 第25页
- 第26页
- 第27页
- 第28页
- 第29页
- 第30页
- 第31页
- 第32页
- 第33页
- 第34页
- 第35页
- 第36页
- 第37页
- 第38页
- 第39页
- 第40页
- 第41页
- 第42页
- 第43页
- 第44页
- 第45页
- 第46页
- 第47页
- 第48页
- 第49页
- 第50页
- 第51页
- 第52页
- 第53页
- 第54页
- 第55页
- 第56页
- 第57页
- 第58页
- 第59页
- 第60页
- 第61页
- 第62页
- 第63页
- 第64页
- 第65页
- 第66页
- 第67页
- 第68页
- 第69页
- 第70页
- 第71页
- 第72页
- 第73页
- 第74页
- 第75页
- 第76页
- 第77页
- 第78页
- 第79页
- 第80页
- 第81页
- 第82页
- 第83页
- 第84页
- 第85页
- 第86页
- 第87页
- 第88页
- 第89页
- 第90页
- 第91页
- 第92页
- 第93页
- 第94页
- 第95页
- 第96页
Week 1
Friday 完形填空
主题:奇闻趣事 语篇类型:记叙文 词数:173 难度: 建议用时:9分钟 答案页码:P2 文章音频
Sometimes people in Colorado forget to go outside and enjoy what they have. A man who calls himself "Miracle Man" is trying to make it 1 !

Miracle Man hides some money around the Denver-Boulder area. *He hopes people will enjoy the fun of looking 2 the hidden money. He puts clues (线索) on social media (社交媒体). People from all walks of life come to 3 this interesting game. He says the game isn't just for 4 . It gets people to go outside and 5 happily. It also brings people in the community together.
Miracle Man pays for everything by 6 . He hid 102 dollars in Denver not long ago. Someone 7 found the money, just in a few minutes and won the prize. Michael Ellis is one of the players. He won twice before. He says, "This is my 8 time to find the money. I will use it to 9 bills (账单) and buy food."
There is a(n) 10 thing about the prizes. Each cash (现金) prize includes a $2 bill. $2 bills are not common in the USA. Miracle Man said he did it for good luck.
1 A. same B. good C. bad D. different
2 A. at B. for C. after D. like
3 A. join in B. hand in C. look for D. leave for
4 A. work B. money C. fun D. study
5 A. sleep B. eat C. study D. play
6 A. herself B. himself C. myself D. yourself
7 A. quickly B. quietly C. loudly D. slowly
8 A. first B. second C. third D. fourth
9 A. enjoy B. find C. pay D. get
10 A. easy B. amazing C. boring D. special
Friday 完形填空
主题:奇闻趣事 语篇类型:记叙文 词数:173 难度: 建议用时:9分钟 答案页码:P2 文章音频
Sometimes people in Colorado forget to go outside and enjoy what they have. A man who calls himself "Miracle Man" is trying to make it 1 !
Miracle Man hides some money around the Denver-Boulder area. *He hopes people will enjoy the fun of looking 2 the hidden money. He puts clues (线索) on social media (社交媒体). People from all walks of life come to 3 this interesting game. He says the game isn't just for 4 . It gets people to go outside and 5 happily. It also brings people in the community together.
Miracle Man pays for everything by 6 . He hid 102 dollars in Denver not long ago. Someone 7 found the money, just in a few minutes and won the prize. Michael Ellis is one of the players. He won twice before. He says, "This is my 8 time to find the money. I will use it to 9 bills (账单) and buy food."
There is a(n) 10 thing about the prizes. Each cash (现金) prize includes a $2 bill. $2 bills are not common in the USA. Miracle Man said he did it for good luck.
1 A. same B. good C. bad D. different
2 A. at B. for C. after D. like
3 A. join in B. hand in C. look for D. leave for
4 A. work B. money C. fun D. study
5 A. sleep B. eat C. study D. play
6 A. herself B. himself C. myself D. yourself
7 A. quickly B. quietly C. loudly D. slowly
8 A. first B. second C. third D. fourth
9 A. enjoy B. find C. pay D. get
10 A. easy B. amazing C. boring D. special
答案:
1. D 根据上下文可知,科罗拉多州的人们有时忘记外出享受乐趣,而 Miracle Man 希望通过他的活动让人们的生活变得“不同”。make it different 意为“让它变得不同”,符合语境。
2. B look for 是固定搭配,意为“寻找”,这里指人们享受寻找被藏的钱的乐趣。
3. A join in 表示“参加”,join in this interesting game 指参加这个有趣的游戏。
4. B 根据下文“它让人们出去开心地……”可知,这个游戏不只是为了“钱”。
5. D 根据上文 He hopes people will enjoy the fun of... 可知,他希望这个活动能让人们出去开心地“玩耍”,故 play 符合语境。
6. B by oneself 是固定搭配,意为“独自地”,主语 Miracle Man 是男性,所以用 himself,此处指他自己支付所有费用。
7. A 根据 just in a few minutes 可知,有人“很快”就找到了钱。quickly 意为“快速地”,符合语境。
8. C 根据上文 He won twice before. 可知,这是他“第三次”找到钱。
9. C pay bills 是固定短语,意为“支付账单”。
10. D 根据下文可知,每个现金奖励都包含一张在美国不常见的 2 美元纸币,Miracle Man 说是为了好运特意这么做的,这表明奖品有独特之处,所以 special“特殊的”符合语境。
2. B look for 是固定搭配,意为“寻找”,这里指人们享受寻找被藏的钱的乐趣。
3. A join in 表示“参加”,join in this interesting game 指参加这个有趣的游戏。
4. B 根据下文“它让人们出去开心地……”可知,这个游戏不只是为了“钱”。
5. D 根据上文 He hopes people will enjoy the fun of... 可知,他希望这个活动能让人们出去开心地“玩耍”,故 play 符合语境。
6. B by oneself 是固定搭配,意为“独自地”,主语 Miracle Man 是男性,所以用 himself,此处指他自己支付所有费用。
7. A 根据 just in a few minutes 可知,有人“很快”就找到了钱。quickly 意为“快速地”,符合语境。
8. C 根据上文 He won twice before. 可知,这是他“第三次”找到钱。
9. C pay bills 是固定短语,意为“支付账单”。
10. D 根据下文可知,每个现金奖励都包含一张在美国不常见的 2 美元纸币,Miracle Man 说是为了好运特意这么做的,这表明奖品有独特之处,所以 special“特殊的”符合语境。
查看更多完整答案,请扫码查看