2025年暑假作业与生活陕西师范大学出版总社有限公司七年级英语冀教版


注:目前有些书本章节名称可能整理的还不是很完善,但都是按照顺序排列的,请同学们按照顺序仔细查找。练习册 2025年暑假作业与生活陕西师范大学出版总社有限公司七年级英语冀教版 答案主要是用来给同学们做完题方便对答案用的,请勿直接抄袭。



《2025年暑假作业与生活陕西师范大学出版总社有限公司七年级英语冀教版》

第三节:用方框中所给单词的适当形式填空,使短文恢复完整。
get,tooth,many,lit le,luck,grow,we,drink,cook,country
About 70% of the human body is water and we need to 16.________ lots of water to keep
he all thy.We need a lot of water in our daily life.For example,we need water for 17.________; we
need water to.flush(冲洗;冲刷)the toilets in 18.________ houses.And we also need water to
brush our 19.________,wash our face and take a shower.Farmers need water to help the plants
20.________:
We are 21.________ enough to have clean water when we need water.But 22.__________
people in the world don't have the same luck as we do.They have too 23.________ clean water.
Every year many children die because they drink dirty water.In some 24.________,,children walk
several kilometers every day to get water.They spend too much time 25.________ water,so they
can't go to school.Let's think of these kids and cherish(珍惜)our life !
答案: 16. drink 17. cooking 18. our
19. teeth 20. grow 21. lucky 22. many
23. little 24. countries 25. getting
第一节:阅读短文,从所给选项中选出能回答所提问题或完成所给句子的最佳答案。
Many people in the world have not seen snow.Some countries never have snow ; some have only
a little on top of the high mountains.In the north of England,there is quite a lot of snow every
winter,but in the south of Engl land,there is usually litt tle.
When a student from a warm country comes to England in autumn for the first time,he feels
cold at first.There are often dark clouds,grey sky and cold rain in England in autumn ; and most
students from warm countries do not like this.
But snow is different.It is beautiful.Perhaps,after several dark mornings,the student wakes
up one day,and there is a lot of light in his room.He thinks,“ Is it so late?" and jumps out of
bed.But no,it is not very late.He looks out of the window and there is snow on the ground and on
the houses and everywhere.
1.In the ________ of England there is little snow in winter.
A.east t B.west C.south D.north
2.From Paragraph 2,we know about the weather in ________ in England.
A.spring B.autumn C.summer D.winter
3.According to the writer,snow ________.
A.is beautiful B.is playful
C.can make students happy D.can make us feel worried
4.The underlined sentence “ Is it so late?” suggests the boy ________.
A.is sometimes late for school B.wants to go to school
C.wants to catch a bus D.usu au ly gets up early
5.Which of the following is TRUE?
A.Everyone in the world has seen snow.
B.It is often sunny in the south of England.
C.Foreign students like the weather in England.
D.The light of the room comes from clean,beautiful snow.
答案: 1—5 CBADD

查看更多完整答案,请扫码查看

关闭