2025年新领程小学总复习极速提分英语人教版
注:目前有些书本章节名称可能整理的还不是很完善,但都是按照顺序排列的,请同学们按照顺序仔细查找。练习册 2025年新领程小学总复习极速提分英语人教版 答案主要是用来给同学们做完题方便对答案用的,请勿直接抄袭。
第61页
- 第1页
- 第2页
- 第3页
- 第4页
- 第5页
- 第6页
- 第7页
- 第8页
- 第9页
- 第10页
- 第11页
- 第12页
- 第13页
- 第14页
- 第15页
- 第16页
- 第17页
- 第18页
- 第19页
- 第20页
- 第21页
- 第22页
- 第23页
- 第24页
- 第25页
- 第26页
- 第27页
- 第28页
- 第29页
- 第30页
- 第31页
- 第32页
- 第33页
- 第34页
- 第35页
- 第36页
- 第37页
- 第38页
- 第39页
- 第40页
- 第41页
- 第42页
- 第43页
- 第44页
- 第45页
- 第46页
- 第47页
- 第48页
- 第49页
- 第50页
- 第51页
- 第52页
- 第53页
- 第54页
- 第55页
- 第56页
- 第57页
- 第58页
- 第59页
- 第60页
- 第61页
- 第62页
- 第63页
- 第64页
- 第65页
- 第66页
真题演练任务型阅读。(江西吉安)
Thursday,May 4 th
We had a short holiday in May.I went to Hangzhou with my parents.We stayed
there for three days.On May 1 st,we went to the zoo.We saw tigers,monkeys,giraffes and
elephants.We took many pic t ture s.On May 2 nd,we visited the West Lake.There were
some bridges over the lake.We saw lots of fish swimming in the lake.We rowed a boat
there.On May 3 rd,I went shopping and bought gifts for my grandparents.Then we went
home by train.We had a good time.
Tony
(一)根据短文,选择正确的图片。
(
(
(

(二)根据短文,完成下列各题。
(
A.Harbin B.Beijing C.Hangzhou
(
A.took pic t ture s B.went swimming C.rowed a boat
(
A.tigers and rabbits B.elephants and monkeys C.giraffes and bears
4.What did Tony do on May 3 rd?
5.How was Tony's holiday?
Thursday,May 4 th
We had a short holiday in May.I went to Hangzhou with my parents.We stayed
there for three days.On May 1 st,we went to the zoo.We saw tigers,monkeys,giraffes and
elephants.We took many pic t ture s.On May 2 nd,we visited the West Lake.There were
some bridges over the lake.We saw lots of fish swimming in the lake.We rowed a boat
there.On May 3 rd,I went shopping and bought gifts for my grandparents.Then we went
home by train.We had a good time.
Tony
(一)根据短文,选择正确的图片。
(
B
)Day1 (
A
)Day2(
C
)Day3(二)根据短文,完成下列各题。
(
C
)1.Tony went to ______ over his holiday.A.Harbin B.Beijing C.Hangzhou
(
A
)2.0 n May 1 st,Tony ______.A.took pic t ture s B.went swimming C.rowed a boat
(
B
)3.They saw ______ in the zoo.A.tigers and rabbits B.elephants and monkeys C.giraffes and bears
4.What did Tony do on May 3 rd?
He went shopping and bought gifts for his grandparents.
5.How was Tony's holiday?
It was good.
答案:
方法点拨
(一)由文中的描述可知,Tony 的活动轨迹:第一天去了动物园,第二天去了西湖,第三天去购物并且买了礼物。故答案依次为:B A C
(二)1.由文中“ I went to Hangzhou with my parents.”可知,Tony 去了杭州。故选 C 。
2.由文中“ On May 1 st...We took many pictures.”可知,Tony 拍了很多的照片。故选 A 。
3.由文中“ We saw tigers,monkeys,giraffes and elephants.”可知,我们在动物园里看
见了老虎、猴子、长颈鹿和大象。故选B。
4.由文中倒数第三句可知,Tony 在第三天做了些什么。
5.由文中最后一句可知,Tony 的假期过得很愉快。
[答案](一)B A C(二)1.C 2.A 3.B
4.He went shopping and bought gifts for his grandparents. 5.It was good.
查看更多完整答案,请扫码查看