2025年新领程小学总复习极速提分英语人教版
注:目前有些书本章节名称可能整理的还不是很完善,但都是按照顺序排列的,请同学们按照顺序仔细查找。练习册 2025年新领程小学总复习极速提分英语人教版 答案主要是用来给同学们做完题方便对答案用的,请勿直接抄袭。
第59页
- 第1页
- 第2页
- 第3页
- 第4页
- 第5页
- 第6页
- 第7页
- 第8页
- 第9页
- 第10页
- 第11页
- 第12页
- 第13页
- 第14页
- 第15页
- 第16页
- 第17页
- 第18页
- 第19页
- 第20页
- 第21页
- 第22页
- 第23页
- 第24页
- 第25页
- 第26页
- 第27页
- 第28页
- 第29页
- 第30页
- 第31页
- 第32页
- 第33页
- 第34页
- 第35页
- 第36页
- 第37页
- 第38页
- 第39页
- 第40页
- 第41页
- 第42页
- 第43页
- 第44页
- 第45页
- 第46页
- 第47页
- 第48页
- 第49页
- 第50页
- 第51页
- 第52页
- 第53页
- 第54页
- 第55页
- 第56页
- 第57页
- 第58页
- 第59页
- 第60页
- 第61页
- 第62页
- 第63页
- 第64页
- 第65页
- 第66页
真题演练 根据短文内容,判断句子正(T)误(F)。(浙江杭州)
Today is Saturday.It's fine.My parents and I go to the zoo.First,we go to see the monkeys.Look at those monkeys! Some are playing with each other.Some are swinging in the trees.Some are making faces,and some are eating bananas.Then we go to see the peacocks(孔雀).How beautiful they are! They have long tails and small mouths.They are all wearing colourful clothes.They look like pretty princesses(公主).They are dancing together happily.At last,we go to see a very big animal.It has a long nose and two big ears.Its ears look like two big fans.What is it? Haha,it's an elephant.It's very friendly.My father takes a photo of it.I am very happy today.I hope people can get along well(与……友好相处) with animals forever(永远).
(
(
(
(
(
Today is Saturday.It's fine.My parents and I go to the zoo.First,we go to see the monkeys.Look at those monkeys! Some are playing with each other.Some are swinging in the trees.Some are making faces,and some are eating bananas.Then we go to see the peacocks(孔雀).How beautiful they are! They have long tails and small mouths.They are all wearing colourful clothes.They look like pretty princesses(公主).They are dancing together happily.At last,we go to see a very big animal.It has a long nose and two big ears.Its ears look like two big fans.What is it? Haha,it's an elephant.It's very friendly.My father takes a photo of it.I am very happy today.I hope people can get along well(与……友好相处) with animals forever(永远).
(
T
)1.I go to the zoo with my dad and my mum.(
F
)2.The monkeys are playing,singing and dancing.(
T
)3.The peacocks are beautiful.(
F
)4.The elephant has a long nose and two big eyes.(
T
)5.We should love animals.
答案:
方法点拨
第1小题,由文中的第三句可知,我是和爸爸妈妈一起去的动物园。故填T。
第2小题,文中没有提到猴子唱歌跳舞。故填F。
第3小题,由文中的第四行、第二句可知,孔雀很漂亮。故填T。
第4小题,由文中“It has a long nose and two big ears.”可知,大象有着长鼻子和两只大耳朵,而不是大眼睛。故填F。
第5小题,由文中最后一句可推断出,我们要与动物友好相处、要关爱动物。故填T。
【答案】1.T 2.F 3.T 4.F 5.T
查看更多完整答案,请扫码查看