第10页
- 第1页
- 第2页
- 第3页
- 第4页
- 第5页
- 第6页
- 第7页
- 第8页
- 第9页
- 第10页
- 第11页
- 第12页
- 第13页
- 第14页
- 第15页
- 第16页
- 第17页
- 第18页
- 第19页
- 第20页
- 第21页
- 第22页
- 第23页
- 第24页
- 第25页
- 第26页
- 第27页
- 第28页
- 第29页
- 第30页
- 第31页
- 第32页
- 第33页
- 第34页
- 第35页
- 第36页
- 第37页
- 第38页
- 第39页
- 第40页
- 第41页
- 第42页
- 第43页
- 第44页
- 第45页
- 第46页
- 第47页
- 第48页
- 第49页
- 第50页
- 第51页
- 第52页
- 第53页
- 第54页
- 第55页
- 第56页
- 第57页
- 第58页
- 第59页
- 第60页
- 第61页
- 第62页
- 第63页
B
For parents, how to set rules for their children is one of the hardest things. They are often afraid that if they set bad rules, their children will hate them. So some parents set fewer rules for their children and allow them to do (A)_______ they like.
However, this always causes a lot of troubles for parents.①important, children, rules, set, it's, to, for, the way, in, the right. Here are some helpful suggestions.
Discuss feelings with children. It is important to discuss feelings with children while setting rules for them. This helps them to understand and agree with the rules. At the same time, remember to listen to children's ideas. Their ideas may help to improve the rules.
Tell children about the results of their actions.②It is necessary to tell children the results of their actions. They need to know that if they do something wrong, they should make up for it. The results should be reasonable. For example, if they miss classes, they won't be given money for that month. Then they can't buy their favorite things.
Setting rules in the (B)_______ way can cause troubles for parents. However, by following the above suggestions, parents can set some good rules.
根据短文内容,完成下列任务。
6.任务一:请分别在文中A、B两处的横线上填入适当的单词。(A)______________ (B)______________
7.任务二:请将文中①处画线部分连成句子。
______________________________.
8.任务三:请将文中②处画线句子译成汉语。
______________________________
9.任务四:请回答下列问题。
Why should parents listen to children's ideas according to the passage?
______________________________
10.任务五:请给短文拟一个适当的英文标题。
______________________________
答案:
6. whatever; wrong
7. It's important to set rules for children in the right way
8. 告诉孩子们他们行为的结果是必要的。
9. Because their ideas may help to improve the rules.
10. How to Set Rules for Children
7. It's important to set rules for children in the right way
8. 告诉孩子们他们行为的结果是必要的。
9. Because their ideas may help to improve the rules.
10. How to Set Rules for Children
(A)根据句意及汉语或首字母提示完成单词。
1.It's a difficult task to__________(教育)children.
2.How many p__________did Li Bai write in all his life?
3.Peter__________(完成)to repair the bike by himself.
4.I told several jokes to make my little brother stop c__________, but failed.
5.The cows were all standing in the f__________and eating grass.
1.It's a difficult task to__________(教育)children.
2.How many p__________did Li Bai write in all his life?
3.Peter__________(完成)to repair the bike by himself.
4.I told several jokes to make my little brother stop c__________, but failed.
5.The cows were all standing in the f__________and eating grass.
答案:
1. educate 2. poems 3. manages 4. crying
5. field
5. field
查看更多完整答案,请扫码查看