第83页
- 第1页
- 第2页
- 第3页
- 第4页
- 第5页
- 第6页
- 第7页
- 第8页
- 第9页
- 第10页
- 第11页
- 第12页
- 第13页
- 第14页
- 第15页
- 第16页
- 第17页
- 第18页
- 第19页
- 第20页
- 第21页
- 第22页
- 第23页
- 第24页
- 第25页
- 第26页
- 第27页
- 第28页
- 第29页
- 第30页
- 第31页
- 第32页
- 第33页
- 第34页
- 第35页
- 第36页
- 第37页
- 第38页
- 第39页
- 第40页
- 第41页
- 第42页
- 第43页
- 第44页
- 第45页
- 第46页
- 第47页
- 第48页
- 第49页
- 第50页
- 第51页
- 第52页
- 第53页
- 第54页
- 第55页
- 第56页
- 第57页
- 第58页
- 第59页
- 第60页
- 第61页
- 第62页
- 第63页
- 第64页
- 第65页
- 第66页
- 第67页
- 第68页
- 第69页
- 第70页
- 第71页
- 第72页
- 第73页
- 第74页
- 第75页
- 第76页
- 第77页
- 第78页
- 第79页
- 第80页
- 第81页
- 第82页
- 第83页
- 第84页
- 第85页
- 第86页
- 第87页
- 第88页
- 第89页
- 第90页
- 第91页
- 第92页
一、根据句意和汉语提示完成单词。
1. In a rich and beautiful country, there lived an unhappy ____________(国王).
2. One day, a doctor was called in to ____________(检查)him.
3. A ____________(银行家)gave me some suggestions on how to make more money.
4. This made the ____________(王后)and the people worried.
5. I have a lot of ____________(财富), but I'm always worried about losing my money.
1. In a rich and beautiful country, there lived an unhappy ____________(国王).
2. One day, a doctor was called in to ____________(检查)him.
3. A ____________(银行家)gave me some suggestions on how to make more money.
4. This made the ____________(王后)and the people worried.
5. I have a lot of ____________(财富), but I'm always worried about losing my money.
答案:
1. king 2. examine 3. banker 4. queen 5. wealth
二、根据句意和首字母提示完成单词。
1. The aim(目的)is to give people more p____________ over their own lives.
2. She went to Hollywood in search of f____________.
3. She felt u____________ about the coming exams.
4. The girl enjoys neither singing n____________ dancing.
5. Mary didn't feel well. Her p____________ face showed that she was badly ill.
1. The aim(目的)is to give people more p____________ over their own lives.
2. She went to Hollywood in search of f____________.
3. She felt u____________ about the coming exams.
4. The girl enjoys neither singing n____________ dancing.
5. Mary didn't feel well. Her p____________ face showed that she was badly ill.
答案:
1. power 2. fame 3. uneasy/ upset 4. nor 5. pale
三、用适当的连接词填空。
1. Does the radio say ____________ it'll snow or not?
2. No one tells me ____________ she cried yesterday.
3. Why don't you tell him ____________ took his watch away?
4. Lily tells me ____________ they call this in English.
5. I want to know ____________ he has been recently.
1. Does the radio say ____________ it'll snow or not?
2. No one tells me ____________ she cried yesterday.
3. Why don't you tell him ____________ took his watch away?
4. Lily tells me ____________ they call this in English.
5. I want to know ____________ he has been recently.
答案:
1. whether 2. why/ that/ whether/ if 3. who 4. what/ how 5. where
三、阅读理解。
Liu Yang is China's first woman astronaut. She wrote a letter to her two children, and the letter was made public after she set off into space for the second time. Her words touched the hearts of millions of people.
“I love you very much. I didn't want you to see me off at the launch site(发射场). I was afraid that I would cry,” Liu Yang wrote in the letter to her daughter and son.
“I promise you that I will build a big house in space. I will fill it with the dreams of many people. I also promise you I will take many beautiful pictures so you can share them with others. I will also take your wishes to space. You have my word,” she said in the letter.
“I cannot be with you, but I won't love you any less,” she wrote in the letter. “My babies, if you miss me, just look up to the sky. Every time you see the stars twinkle(闪烁), it's because I'm saying ‘I love you.’”
Many people read the letter online. They said that Liu Yang's words allowed them to see that a national heroine is also a common mother. And they wished for her safe return.
( )1. What touched many people's hearts?
A. Liu Yang's leave.
B. Liu Yang's letter to her children.
C. Liu Yang's first journey to space.
D. Liu Yang's beautiful pictures in space.
( )2. Liu Yang didn't want her children to see her off because ________.
A. she didn't want to cry
B. they had to go to school
C. she didn't want to see them
D. they couldn't enter the launch site
( )3. What does Paragraph 3 talk about?
A. Liu Yang's job in the spaceship.
B. Liu Yang's promises to her children.
C. Liu Yang's wish for her children.
D. Liu Yang's miss for her children.
( )4. From this passage, we know that Liu Yang ________.
A. had no time to take pictures
B. is the only woman astronaut in China
C. is good at building big houses in space
D. wrote the letter before she set off into space for the second time
( )5. What is the best title of the passage?
A. A Journey to Space
B. A Letter from an Astronaut Mother
C. Many People Read the Letter Online
D. A National Hero Can't Be a Good Parent
Liu Yang is China's first woman astronaut. She wrote a letter to her two children, and the letter was made public after she set off into space for the second time. Her words touched the hearts of millions of people.
“I love you very much. I didn't want you to see me off at the launch site(发射场). I was afraid that I would cry,” Liu Yang wrote in the letter to her daughter and son.
“I promise you that I will build a big house in space. I will fill it with the dreams of many people. I also promise you I will take many beautiful pictures so you can share them with others. I will also take your wishes to space. You have my word,” she said in the letter.
“I cannot be with you, but I won't love you any less,” she wrote in the letter. “My babies, if you miss me, just look up to the sky. Every time you see the stars twinkle(闪烁), it's because I'm saying ‘I love you.’”
Many people read the letter online. They said that Liu Yang's words allowed them to see that a national heroine is also a common mother. And they wished for her safe return.
( )1. What touched many people's hearts?
A. Liu Yang's leave.
B. Liu Yang's letter to her children.
C. Liu Yang's first journey to space.
D. Liu Yang's beautiful pictures in space.
( )2. Liu Yang didn't want her children to see her off because ________.
A. she didn't want to cry
B. they had to go to school
C. she didn't want to see them
D. they couldn't enter the launch site
( )3. What does Paragraph 3 talk about?
A. Liu Yang's job in the spaceship.
B. Liu Yang's promises to her children.
C. Liu Yang's wish for her children.
D. Liu Yang's miss for her children.
( )4. From this passage, we know that Liu Yang ________.
A. had no time to take pictures
B. is the only woman astronaut in China
C. is good at building big houses in space
D. wrote the letter before she set off into space for the second time
( )5. What is the best title of the passage?
A. A Journey to Space
B. A Letter from an Astronaut Mother
C. Many People Read the Letter Online
D. A National Hero Can't Be a Good Parent
答案:
1. B 2. A 3. B 4. D 5. B
查看更多完整答案,请扫码查看