第12页
- 第1页
- 第2页
- 第3页
- 第4页
- 第5页
- 第6页
- 第7页
- 第8页
- 第9页
- 第10页
- 第11页
- 第12页
- 第13页
- 第14页
- 第15页
- 第16页
- 第17页
- 第18页
- 第19页
- 第20页
- 第21页
- 第22页
- 第23页
- 第24页
- 第25页
- 第26页
- 第27页
- 第28页
- 第29页
- 第30页
- 第31页
- 第32页
- 第33页
- 第34页
- 第35页
- 第36页
- 第37页
- 第38页
- 第39页
- 第40页
- 第41页
- 第42页
- 第43页
- 第44页
- 第45页
- 第46页
- 第47页
- 第48页
- 第49页
- 第50页
- 第51页
- 第52页
- 第53页
- 第54页
- 第55页
- 第56页
- 第57页
- 第58页
- 第59页
- 第60页
- 第61页
- 第62页
- 第63页
- 第64页
- 第65页
- 第66页
- 第67页
- 第68页
- 第69页
- 第70页
- 第71页
- 第72页
- 第73页
- 第74页
- 第75页
- 第76页
- 第77页
- 第78页
- 第79页
- 第80页
- 第81页
- 第82页
- 第83页
- 第84页
- 第85页
- 第86页
- 第87页
- 第88页
- 第89页
- 第90页
- 第91页
- 第92页
二、把下列陈述句改写为感叹句。
1. They are studying hard.
______________________________ they are studying!
2. It is a fine day.
______________________________ fine day (it is)!
3. The flowers are very beautiful.
______________________________ flowers they are!
4. The food is very nice.
______________________________ food (it is)!
5. It is very hot today.
______________________________ it is today!
1. They are studying hard.
______________________________ they are studying!
2. It is a fine day.
______________________________ fine day (it is)!
3. The flowers are very beautiful.
______________________________ flowers they are!
4. The food is very nice.
______________________________ food (it is)!
5. It is very hot today.
______________________________ it is today!
答案:
How hard
@@What a
@@What beautiful
@@What nice
@@How hot
@@What a
@@What beautiful
@@What nice
@@How hot
三、阅读理解。
In the US, Mother's Day is a holiday on the second Sunday in May. It is a day when children give their mothers cards, presents and flowers.
One of the best ways to celebrate Mother's Day is to give your mother a day off. Let her have a good rest while other members of the family do housework.
Many families begin Mother's Day with breakfast in bed. Usually Dad and the children will let Mom sleep late as they go into the kitchen and get ready for her favorite meal. A Mother's Day breakfast can include anything your mom likes.
After the food is cooked, keep everything nice on a plate. Don't forget to put the bottle with only one flower. With spring here, the children can pick the nicest flower from the garden outside. When everything is ready, carefully carry the plate and Mom's favorite books or newspapers up to her bedroom. Cards and small presents from the children can be put on the plates before they are given to Mom in bed.
Many families take Mom out to her favorite restaurant for a meal. It is a good day to let your mom rest and let her see what a wonderful family she has.
根据短文内容,判断正(T)误(F)。
( )1. Mother's Day is on May 2nd.
( )2. Children give their fathers presents before breakfast on Mother's Day.
( )3. We can let Mom have a good rest on Mother's Day.
( )4. Children put all kinds of flowers into a bottle for Mom.
( )5. It's a wonderful day to let Mom see what a good family she has.
In the US, Mother's Day is a holiday on the second Sunday in May. It is a day when children give their mothers cards, presents and flowers.
One of the best ways to celebrate Mother's Day is to give your mother a day off. Let her have a good rest while other members of the family do housework.
Many families begin Mother's Day with breakfast in bed. Usually Dad and the children will let Mom sleep late as they go into the kitchen and get ready for her favorite meal. A Mother's Day breakfast can include anything your mom likes.
After the food is cooked, keep everything nice on a plate. Don't forget to put the bottle with only one flower. With spring here, the children can pick the nicest flower from the garden outside. When everything is ready, carefully carry the plate and Mom's favorite books or newspapers up to her bedroom. Cards and small presents from the children can be put on the plates before they are given to Mom in bed.
Many families take Mom out to her favorite restaurant for a meal. It is a good day to let your mom rest and let her see what a wonderful family she has.
根据短文内容,判断正(T)误(F)。
( )1. Mother's Day is on May 2nd.
( )2. Children give their fathers presents before breakfast on Mother's Day.
( )3. We can let Mom have a good rest on Mother's Day.
( )4. Children put all kinds of flowers into a bottle for Mom.
( )5. It's a wonderful day to let Mom see what a good family she has.
答案:
F 点拨:由文中“In the US,Mother’s Day is a holiday on the second Sunday in May.”可知。
@@F 点拨:由文中“It is a day when children give their mothers cards,presents and flowers.”可知。
@@T 点拨:由文中“One of the best ways to celebrate Mother’s Day is to give your mother a day off. Let her have a good rest...”可知。
@@F 点拨:由文中“Don’t forget to put the bottle with only one flower.”可知。
@@T 点拨:由文中“It is a good day to let your mom rest and let her see what a wonderful family she has.”可知。
@@F 点拨:由文中“It is a day when children give their mothers cards,presents and flowers.”可知。
@@T 点拨:由文中“One of the best ways to celebrate Mother’s Day is to give your mother a day off. Let her have a good rest...”可知。
@@F 点拨:由文中“Don’t forget to put the bottle with only one flower.”可知。
@@T 点拨:由文中“It is a good day to let your mom rest and let her see what a wonderful family she has.”可知。
查看更多完整答案,请扫码查看