2025年单元评价江苏凤凰美术出版社五年级英语下册译林版
注:目前有些书本章节名称可能整理的还不是很完善,但都是按照顺序排列的,请同学们按照顺序仔细查找。练习册 2025年单元评价江苏凤凰美术出版社五年级英语下册译林版 答案主要是用来给同学们做完题方便对答案用的,请勿直接抄袭。
( )4. Helen and her mother want to see the play. How much money do they need?
A. 70 yuan.
B. 40 yuan.
C. 100 yuan.
( )5. What should we do in the theatre?
A. We should smoke.
B. We should be quiet.
C. We should eat a lot.
B
It's a rainy day. It's time to go to school now. I get on a bus. At the next stop,a woman gets on the bus with a big dog. They are wet. The dog is ugly and its feet are very dirty. I am afraid of the dog. The woman says to the driver,"My dog should sit here like people. I want to pay for it. How much is the ticket?" The driver looks at the dog and says,"Of course,Madam. But like people,it should not put its feet on the chair."
( )1. The underlined part "pay for" means "______" in Chinese.
A. 因……而受罚
B. 为……付钱
C. 赔偿,补偿
2. 阅读短文,判断下列句子是否与短文内容相符,相符的写“T”,不相符的写“F”。
( )(1)The writer goes home by bus.
( )(2)The woman gets on the bus with a big dog.
( )(3)The dog is ugly but clean.
( )(4)The writer likes the dog very much.
( )(5)The driver doesn't think the dog should put its feet on the chair.
A. 70 yuan.
B. 40 yuan.
C. 100 yuan.
( )5. What should we do in the theatre?
A. We should smoke.
B. We should be quiet.
C. We should eat a lot.
B
It's a rainy day. It's time to go to school now. I get on a bus. At the next stop,a woman gets on the bus with a big dog. They are wet. The dog is ugly and its feet are very dirty. I am afraid of the dog. The woman says to the driver,"My dog should sit here like people. I want to pay for it. How much is the ticket?" The driver looks at the dog and says,"Of course,Madam. But like people,it should not put its feet on the chair."
( )1. The underlined part "pay for" means "______" in Chinese.
A. 因……而受罚
B. 为……付钱
C. 赔偿,补偿
2. 阅读短文,判断下列句子是否与短文内容相符,相符的写“T”,不相符的写“F”。
( )(1)The writer goes home by bus.
( )(2)The woman gets on the bus with a big dog.
( )(3)The dog is ugly but clean.
( )(4)The writer likes the dog very much.
( )(5)The driver doesn't think the dog should put its feet on the chair.
答案:
4. A
解析:Helen为儿童(¥20),母亲为成人(¥50),共20+50=70元,选A。
5. B
解析:根据"Rules of the theatre"中"Don't talk loudly"可知应保持安静,选B。
B
1. B
解析:根据上下文"how much is the ticket"可知"pay for"意为“为……付钱”,选B。
2. (1)F
解析:原文"It's time to go to school now. I get on a bus",是去上学不是回家,故F。
(2)T
解析:原文"a woman gets on the bus with a big dog",故T。
(3)F
解析:原文"its feet are very dirty",狗不干净,故F。
(4)F
解析:原文"I am afraid of the dog",不是喜欢,故F。
(5)T
解析:原文"it should not put its feet on the chair",故T。
解析:Helen为儿童(¥20),母亲为成人(¥50),共20+50=70元,选A。
5. B
解析:根据"Rules of the theatre"中"Don't talk loudly"可知应保持安静,选B。
B
1. B
解析:根据上下文"how much is the ticket"可知"pay for"意为“为……付钱”,选B。
2. (1)F
解析:原文"It's time to go to school now. I get on a bus",是去上学不是回家,故F。
(2)T
解析:原文"a woman gets on the bus with a big dog",故T。
(3)F
解析:原文"its feet are very dirty",狗不干净,故F。
(4)F
解析:原文"I am afraid of the dog",不是喜欢,故F。
(5)T
解析:原文"it should not put its feet on the chair",故T。
查看更多完整答案,请扫码查看